PROMO
Modni klasik

Jesenskom sezonom vladaju statement košulje: Znamo gdje nabaviti cool modele

Jesenski trendovi dolaze u trgovine, a mi smo izdvojili košulje koje će vladati nadolazećom sezonom.

Jesenski trendovi dolaze u trgovine, a mi smo izdvojili košulje koje će vladati nadolazećom sezonom.

Službeno je vrijeme da preslagivanja garderobe i priprema za nadolazeću jesensku sezonu, a ako želite uložiti u nove komade, predlažemo statement košulje koje se ističu kao popularne i trendi.

Svake godine, osobito u prijelaznom razdoblju, one dožive veliki povratak i postanu jedni od najtraženijih komada. Definitivno su must have ali i multifunkcionalne jer se uklapaju u različite outfite: od ležernih kombinacija do onih poslovnih. Ove jeseni od materijala u Replay kolekciji dominira vječni jeans, kao i lagani, lepršavi materijali koji kombinacijama daju dozu romantike. Što se tiče uzoraka, cvjetni boho print ostaje u ormarima i ove jeseni. Tu je i karirani uzorak kao klasik koji u svaku kombinaciju unosi dozu elegancije i raznolikosti.

image
PROMO
image
PROMO
image
PROMO

Modni favorit za nadolazeće dane definitivno je flanel. U pitanju je topao i izuzetno mekan materijal te su takve košulje postale sinonim za hladnije dane. Spoj flanela i kariranog uzorka stvorio je jedan od omiljenih jesenskih komada. Talijanski brend Replay svoj model predstavlja u jednostavnoj kombinaciji zemljanih tonova s crnom bojom koji se može kombinirati s bijelom majicom i crnim hlačama za jedan totalno ležeran look, a drugi jesenski favorit je traper u tamnijim nijansama poput ispranog crnog tona i tamnoplave boje.

image
PROMO
image
PROMO

Svoje omiljene Replay jesenske košulje možete potražiti u svim Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Zadru i Dubrovniku, kao i na Reverto web shopu!

Linker
28. travanj 2024 00:12