Beauty saveznik

Otkrijte okoloočnu kremu koja će preko noći preporoditi vašu kožu!

Instantan učinak koji će vam pružiti odmoran i svjež izgled bez nepravilnosti!

Ako ste se ikada pitali je li vam zaista potrebna okoloočna krema, odgovor je – da! Područje oko očiju specifično je po izrazito tankoj koži, a i ubrzani životni tempo ne ide u korist svježem, odmornom izgledu. Upravo zato, okoloočna krema je mali, ali važan saveznik koji biste što prije, bez obzira na dob, trebali uvesti u svoju rutinu, a pomoću kojeg će vaša njega biti zaokružena na pravi način.

image
PEXELS

Bez obzira na to koji tip kože imate, područje oko očiju zahtjeva nešto posebniju njegu od ostatka lica. Naime, kao što smo već spomenuli, tanja koža na tom dijelu ne reagira najbolje koristite li samo klasičnu hidratantnu kremu, a kako biste se riješili umornog izgleda ili tamnih podočnjaka, odabir adekvatne okoloočne kreme vrlo je važan jer je pravilnom njegom sve vrlo lako moguće dovesti do besprijekornog izgleda.

image

Anew Renewal Power krema za područje oko očiju

PRESS

Da okoloočna krema nije još jedan u nizu beauty marketinških trikova potvrđuje nam najnoviji proizvod iz bogate Avonove Anew linije, a radi se o Anew Renewal Power kremi. Ova krema primarno obnavlja nježnu kožu na području oko očiju, pritom naglašavajući sjaj i gipkost. Anew Renewal Power krema posebna je zbog svoje inovativne tehnologije koja se temelji na difuznoj svjetlosti, a koja trenutačno čitavo područje čini svježijim i bez nepravilnosti. Također, koža je istovremeno hidratizirana i efekt umornog izgleda za čas je izbrisan. Stoga, zaista je riječ o kremi koja će preko noći preporoditi izgled kože oko očiju.

image

Avon Anew Renewal Power

PRESS
image
PRESS

Kako biste odabrali „onu pravu”, ključno je proučiti koji su glavni sastojci kreme jer kada je riječ o odabiru okoloočne kreme, tip kože i nije presudan faktor. Glavni sastojak Anew Renewal Power kreme je Protinol™, a glavna zadaća ovog sastojka je poticanje proizvodnje dva tipa kolagena koji koži pružaju primjetnu punoću, volumen i čvrstinu. Uz kolagen tipa I, za kožu je važan i kolagen tipa III koji je ujedno i najzastupljeniji u bebinoj koži. Kada koža lica počne pokazivati prve znakove starenja ili ste zbog životnog tempa često izloženi stresu, koža oko očiju među prvima će reflektirati umorno stanje, manjak hidratacije, ali i šetne posljedice UV zračenja. Kombinacijom sastojka Protinol™, kao jedinstvene kombinacije aminokiselina, vaša koža će postići savršen balans koji će licu vratiti puni sjaj.

image

Avon Anew Renewal Power

PRESS
image
PRESS

Isto tako, želite li dodatno upotpuniti svoju beauty rutinu, Anew Renewal Power besprijekorno se uklapa s Anew Renewal Power serumom za njegu čitavog lica. Kombinacija ovo dvoje proizvoda licu će pružiti poseban glow, čvrstinu, punoću i zategnutost.

image

Anew Renewal Power serumom za njegu čitavog lica i Anew Renewal Power krema za područje oko očiju.

PRESS

Avon Anew Renewal Power krema za područje oko očiju dostupna je u Avonovom katalogu od po cijeni od 12,50 € (94,18 kn).


*Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Avon

Linker
15. travanj 2024 12:01