Raj za kožu

Omiljena beauty oaza u centru Zagreba koju obožavaju sve trendsetterice

U centru Zagreba smjestila se trgovina u sklopu koje možete kupiti sve ključne proizvode s kojima ćete svoju kupaonicu pretvoriti u pravi kozmetički salon.

Složit ćemo se kako je lijepa i njegovana koža „pola posla” kada je riječ o dobrom izgledu. Srećom, danas se na tržištu može pronaći bezbroj odličnih proizvoda uz čiju je pomoć lako, ali istovremeno i izazovno imati lijep ten jer nerijetko treba proći određeno vrijeme kako bismo vidjeli što nam najbolje odgovara, a isto je i s kozmetičkim tretmanima.

Što se tiče istih, manjak vremena, ali i nešto skuplje cijene, s vremena na vrijeme prevagnu da određeni tretman preskočimo, ali tehnologija je tu za nas jer sada u udobnosti vlastitog doma možete uživati u nekim od najboljih beauty tretmana. Naime, zapravo se radi o vrlo korisnim beauty uređajima koji zamjenjuju ili savršeno imitiraju beauty tretmane iz salona, a savršeni su i za anti-age njegu.

image
PRESS

Priuštiti si kvalitetan beauty tretman kod kuće nikad nije bilo lakše, a u tome će vam od velike pomoći biti uređaji iz ponude poznate beauty oaze ROX Beauty koja se nalazi u Zagrebu, ali i u Beogradu te Sarajevu. ROX Beauty postao je svojevrsni sinonim kada govorimo o jedinstvenim mjestu na kojem kupac može kupiti sve potrebno za adekvatnu beauty njegu, ali se i informirati o svim tehnološkim beauty novotarijama za „in house” upotrebu.

Koliko je ROX beauty sjajno mjesto za sve zaljubljenike u beauty svijet potvrđuju i brojne ambasadorice brenda koje se „kunu” u izvrsnost proizvoda, a Maja Šuput, Jelena Perić, Sara Josipović... samo su neke od njih.

Trenutno se u ponudi mogu pronaći sjajni novi uređaji, a nama je za oko zapeo Nuface Mini + starter kit, odnosno mali pametni mikrostrujni uređaj koji uz pomoć NuFACE 3-Depth tehnologije targetira kožu i mišiće kako bi se postignulo instantno zaglađivanje bora te kako bi koža bila glatka, tonirana i oblikovana. Isto tako, tu je i Nuface Trinity + Pro verzija koja već nakon prvog korištenja daje poboljšane konture obraza te mlađahan, zategnut izgled lica.

Nadalje, Smoothskin Pure Mini najnapredniji je IPL uređaj u smanjenim dimenzijama koji se može pronaći u ROX Beauty asortimanu. Naime, ovaj IPL saveznik u borbi protiv dosadnih dlačica vrlo je jednostavan za korištenje, a istovremeno i jako snažan jer se uz pomoć inteligentne i personalizirane funkcije s lakoćom prilagođava svakoj koži.

Baš kao i dlačice, akne su također problem koji nam može zadavati brojne glavobolje jer osim estetskog dijela, znaju biti vrlo bolne. Srećom, PMD Acne uređaj vrlo brze uklanja akne, mitesere, crvenilo i sl., ali i sprječava nastanak novih nepoželjnih gostiju na licu.

image
PRESS

A nakon takvog tretmana, lice valja počastiti hranjivom ROX Beauty face maskom koja objedinjuje najsuvremenije inovacije i tehnologije u regeneraciji, obnovi i njezi kože u jednom proizvodu. Ova maska pomaže apsorbirati sastojke unutar proizvoda za njegu lica, što cijeli tretman čini još cjelovitijim.

Također, našu kućnu beauty oazu volimo i lijepo dekorirati s detaljima koji su ujedno i korisni, a tada se STYLPRO Glam & Groove Hollywood Vanity Music ogledalo i StylPro Beauty Podlette profinjen ormarić za šminku i beauty proizvode nameću kao odabir s kojim nema greške.

Sve ove, a i mnoge druge proizvode, potražite u zagrebačkom ROX Beauty dućanu na adresi Ilica 54, webshopu te na službenim Facebook i Instagram profilima.


Sadržaj nastao u suradnji s Gloria x ROX Beauty

Linker
16. travanj 2024 23:32