PVOLVE/PLANET/PROFIMEDIA
Savršena linija

Jennifer Aniston otkrila tajnu savršenih trbušnih mišića. Kaže da se za njih ne treba ‘polomiti‘

Popularna glumica prigrlila je P.volve, novu metodu funkcionalnog fitnessa koja omogućuje transformaciju na fizičkoj i na energetskoj razini.

Popularna glumica prigrlila je P.volve, novu metodu funkcionalnog fitnessa koja omogućuje transformaciju na fizičkoj i na energetskoj razini.

Jennifer Aniston ima 54 godine i ubojite mišiće na trbuhu, pa se mnogi pitaju koliko je muke trebala uložiti kako bi imala tako izgrađeno tijelo. No, najbolje je u svemu što popularna „prijateljica” tvrdi da se ne treba polomiti za takve, može se reći, impresivne rezultate – ona kaže da tajna leži u tome što je prigrlila novu metodu vježbanja, a sve je ovjekovječila i na Instagramu.

Za Jenniferino čvrsto tijelo, na kojem kao da nema ni grama viška, zaslužna je metoda vježbanja nazvana P.volve. Utemeljena je na znanstvenim spoznajama te „kombinira funkcionalni fitness niskog intenziteta i opremu za vježbanje koja pojačava otpor, kako bi se postigli rezultati bolji nego tradicionalnim vježbanjem”, stoji u opisu. Namijenjena je oblikovanju, jačanju i obnavljanju tijela, može se vježbati i kod kuće, a sve što je za trening potrebno može se naručiti.

Aniston naziva P.volve jednim od svojih najdražih treninga, a okrenula mu se 2021., kad ju je mučila ozljeda leđa. Kako je rekla za People, vježbanje je važan dio njenog života i ako nije u stanju vježbati, tad jednostavno nije svoja. „Moja prijateljica već je radila P.volve i nisam mogla ne primijetiti njezinu potpunu transformaciju – fizičku i na energetskoj razini – a objasnila mi je i da je to funkcionalni fitness koji poštuje stanje u kojem je vaše tijelo i kod kojeg vaša trenutna ograničenja ne onemogućuju vježbanje. I sljedeće što znate je da ste odradili četiri treninga po 20 minuta, jer jednostavno želite nastaviti”, opisala je Jennifer.

Objasnila je i da je njezina današnja odlična forma dio veće „evolucije u wellnessu” kroz koju prolazi u svojim zrelijim godinama. „Sve je u tome - unos kalorija, potrošnja kalorija, prehrana, ono čime hranite svoje tijelo. Nemojte jesti smeće. Dovoljno spavajte, pijte galone vode. Također si ostavite 20 posto za zabavu i poneki ‘grijeh‘ s hranom koju volite, dobro se zabavite i prepustite se dobrom osjećaju. Nisam bezgrešna, nemoguće je da baš nikada ne skrenem s puta i da nikada ne prekršim plan za wellness, jer volim uživati”, iskreno je zaključila glumica.

Linker
28. travanj 2024 00:32