Hydrafacial Syndeo

Inovacija u svijetu estetike: Predstavljen najnapredniji uređaj za neinvazivne tretmane lica

Tvrtka Revelo vodeći je regionalni zastupnik estetskih uređaja i dermokozmetike, a u njihovom portfelju najveća zvijezda je Hydrafacial, tretman koji obožavaju svjetske zvijezde poput Kim Kardashian i Jennifer Lopez. Nedavno je predstavljen još napredniji uređaj Syndeo koji ima više od 130 prijavljenih patenata i predstavlja inovaciju u svijetu aparativnih neinvazivnih tretmana lica.

Hydrafacial, koji je jedan od najizvođenijih tretmana na svijetu, u svojoj ponudi imaju brojne poliklinike i estetski centri u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Crnoj Gori, Kosovu i Makedoniji, a njihove predstavnike Revelo je okupio na najvećem dosad Hydrafacial Master Classu u WESPA Business & Lounge u zagrebačkom Green Goldu.

image

Dr. Mladen Duduković i Lino Marić, direktor tvrtke Revelo

VEDRAN PETEH CROPIX

Prvi dio Master Classa bio je namijenjen hydrafacialistima, odnosno osobama koje izvode tretmane, a uključivao je edukaciju o najnovijem Hydrafacaial Syndeo uređaju, koji ima više od 130 prijavljenih patenata i predstavlja inovaciju u svijetu aparativnih neinvazivnih tretmana lica, te boosterima za personalizaciju i različitim vrstama tretmana koji centri mogu ponuditi svojim klijentima. Hydrafacial nudi i opciju tretiranja vlasišta, ali i cijelog tijela, ovisno o individualnim potrebama i indikacijama klijenta.

image

Hydrafacialom se uspješno tretira i vlasište

VEDRAN PETEH CROPIX

Nakon edukacije uslijedila je dodjela nagrada za one koji su u protekloj godini ostvarili najbolje rezultate s Hydrafacialom. Dvostruki dobitnik bila je Poliklinika Bagatin, koja je dobila nagradu za najviše izvedenih Hydrafacial Deluxe tretmana te najviše izvedenih tretmana uopće u Hrvatskoj. U Srbiji je nagradu odnio Centar Sensi Skin iz Novog Sada, u Sloveniji Estetika Nobilis iz Ljubljane, a u Bosni i Hercegovini Lady Beauty Centar Sarajevo.

image

S hydrafacialom se tretiraju različita stanja kože

VEDRAN PETEH CROPIX

Nagradu za najviše Hydrafacial uređaja dobila je Manuela Picard, koja ih na dvije lokacije u Zagrebu ima čak tri, a titulom Newcomer of the Year okrunjena je Poliklinika Sinteza. Najveći rast u 2023. imala je Poliklinika Duduković Kisić, a najviše Perk tretmana za okoloočno i područje usana izvedeno je u Dr. Christine Skin Clinic. Poliklinika Sokol osvojila je nagradu za najbolji Keravive rezultat, odnosno rezultat tretmana za njegu vlasišta, a Poliklinika Milojević za najbolji angažman influencera.

image
VEDRAN PETEH CROPIX
image

Dr. Dinko Kaliterna i Lino Marić, direktor tvrtke Revelo

VEDRAN PETEH CROPIX

Dvije nagrade otišle su i u Slavoniju, točnije Požegu, gdje je Ordinacija Žakula nagrađena za najbolji angažman cijelog tima, a osječki AURA Beauty prepoznat je kao centar s najboljim Hydrafacial sadržajem na društvenim mrežama. Posebnu nagradu za najdužu suradnju dobile su poliklinike Poliderma i Nola, koje su od Revela prve u svoju ponudu uvele Hydrafacial prije više od 5 godina.

image

Hydrafacial je među najizvođenijih kozmetičkim tretmanima na svijetu

VEDRAN PETEH CROPIX

Jedan od highlighta Master Classa svakako je bila i panel diskusija u kojoj su vodeći stručnjaci iz svijeta estetike govorili o najboljim praksama svog poslovanja vezano za Hydrafacial, ali i o marketinškom aspektu te važnosti marketinga za njihove centre. U prvom dijelu panela sudjelovali su dr. Dinko Kaliterna iz Poliklinike Poliderma, dr. Tomica Bagatin iz Poliklinike Bagatin, dr. Kristina Žužul iz Dr. Christine Skin Clinic i dr. Mladen Duduković iz Poliklinike Duduković Kisić. Drugi dio panela bio je rezerviran za Manuelu Picard, Barbaru Sokol iz Poliklinike Sokol, Teu Boričević iz Poliklinike Milojević te Ognjena Bagatina iz Poliklinike Sinteza.

image

Održana je panel rasprava s vodećim stručnjacima iz svijeta estetike

VEDRAN PETEH CROPIX
Linker
25. travanj 2024 17:43