Amal Clooney Prada haljina

 GLORIA EDIT/BEAUTIFULSIGNATUREIG/SHUTTERSTOCK/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Večernji izlazak

Uhvaćena u disko groznicu: Amal Clooney doslovno zablistala u mini haljini idealnoj za partyje

Uvijek chic Amal New Yorkom je prošetala u svjetlucavoj mini haljini koja zaustavlja pogled, ali i dah.

Amal Clooney ponovo je dokazala svoj modni status i nepogrešiv ukus. Na putu prema njujorškom restoranu gdje se sastajala sa suprugom Georgeom Clooneyjem uhvaćena je u primjetnoj svjetlucavoj haljini koju je bilo teško ne zamijetiti.

45-godišnja odvjetnica posljednjih godina uživa veću popularnost negoli njezin suprug glumac George Clooney, a jedan od glavnih razloga za to njezin je nepogrešiv stil koji dokazuje svakim javnim pojavljivanjem. Neovisno je li riječ o opuštenoj šetnji Italijom ili glamuroznom događanju, Amal je uvijek besprijekorno odjevena. Tako je bilo i u srijedu u New Yorku kad su je fotografi ulovili dok je u pratnji ženske osobe išla prema restoranu gdje je večerala sa suprugom. Chic Amal je tada nosila statement haljinu koja je, poput disko kugle, privlačila pažnju prisutnih.

image
BEAUTIFULSIGNATUREIG/SHUTTERSTOCK/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Riječ je o mini haljini brenda Prada koju čini mnoštvo presijavajućih stakalaca koji su lovili svjetla grada, ali i bliceva fotoaparata iako su bila djelomično skrivena ispod predimenzioniranog sakoa koji je ovoj party haljini dao dozu profinjenosti. Konkretna haljina koju je Amal odjenula dio je Pradine kolekcije za jesen/zimu 2022. te je još uvijek dostupna u njihovoj online trgovini gdje joj je cijena nešto viša od 16 tisuća eura. Iako je sama haljina kreirana s dubljim V izrezom i tankim naramenicama ima ušivenu bijelu majicu s naramenicama koja na prsima nosi logo brenda u formi trokutastog stakalca koji se uklapa s ostatkom haljine. Ovu je kombinaciju upotpunila sa skladnim dodacima u vidu srebrnih salonki i clutch torbice, a nakit je svela na minimum uključivši tek decentne naušnice. Čini se da je Amal ove godine odlučila prigrliti trend srebrnih metalik kombinacija jer je i ovog ljeta u Italiji na večeri s prijateljima viđena u srebrnoj baby doll haljini brenda Paco Rabanne inspiriranu Studijom 54.

image
BEAUTIFULSIGNATUREIG/SHUTTERSTOCK/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Inače, Amal i George imaju jedan od najskladnijih Hollywoodskih brakova, a dinamika njihova odnosa i lijepe riječi koje si upućuju s brojnih pozornica izazivaju oduševljenje u javnosti. Tako je bilo i prošlog mjeseca u Veneciji na dodjeli DVF nagrada gdje je Amal nagrađena za svoj rad na zagovaranju žrtava nasilja diljem svijeta. Tada je prilikom govora s pozornice pomalo zadirkivala supruga našalivši se da je "u Veneciji sa svojim suprugom, zvijezdom u usponu." Nakon toga istaknula je koliko je Venecija za njih poseban grad jer su se ondje vjenčali 2014. godine. "Dok smo plovili kroz grad posljednja dva dana, pomislila sam koliko sam nevjerojatno sretna jer su se nekako ova dva različita svijeta sudarila u jedan prije 10 godina na jezeru Como" kazala je tada i nadodala "samo razmišljam o milijun stvari koje su se trebale dogoditi u svakom od naših života kako bi nas dovelo do tog trenutka i koliko sam zahvalna na toj sreći, ljubavi moja" zaključila je Amal koja je suprugu zahvalila što je "najsjajnije svjetlo njezina života."

Linker
25. travanj 2024 10:59