Bezvremenski stil

U Chanel kreaciji ostavlja bez daha: Katie Holmes u ovako zavodljivom izdanju ne viđamo često

Iako zbog ležernih odjevnih kombinacijama u kojima smo ju navikli vidjeti na ulicama tog velebnog grada nosi nadimak "street style kraljice", ovog je puta uskočila u elegantnu kreaciju i oduševila svojim zavodljivim izdanjem na otvorenju Chanelove trgovine nakita na popularnoj Petoj aveniji.

Holivudska miljenica Katie Holmes po mnogima je jedna od najljepših američkih glumica, a to je još jednom dokazala i tijekom nedavnog izlaska u New Yorku tijekom kojeg su je paparazzi snimili besprijekorno dotjeranu. Iako zbog ležernih odjevnih kombinacijama u kojima smo ju navikli vidjeti na ulicama tog velebnog grada nosi nadimak "street style kraljice", ovog je puta uskočila u elegantnu kreaciju i oduševila svojim zavodljivim izdanjem na otvorenju Chanelove trgovine nakita na popularnoj Petoj aveniji.

Zanosna brineta blistala je u Chanel kreaciji od kašmira koja se sastoji od elegantnog kardigana ispod kojeg je imala samo čipkasti grudnjak i crnih hlača visokog struka s prorezom na nogavicama zahvaljujući kojima su crno-bijele salonke modela D‘Orsay posebno došle do izražaja.

image

Zanosna brineta blistala je u Chanel kreaciji od kašmira

JOSIAHW/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA J

Kardigan je otkrio dio njezinog dekoltea i trbuha, a zahvaljujući ovom odvažnom modnom odabiru uz dozu elegancije pokazala je i dozu ženstvenosti. Cijeli je outfit upotpunila i poznatom Chanelovom prošivenom torbicom i uz nekoliko upečatljivih komada nakita, dok je kosu isplela u ležernu pletenicu. Holmes je jedna od onih sretnica koja zbog svog besprijekornog tena osvaja prirodnim izgledom pa se i ovog puta odlučila za decentan make-up koji je zaokružila odvažnom crvenom nijansom ruža, idealnom za mjesec ljubavi u kojem se trenutno nalazimo.

Inače, glumica i redateljica u New Yorku živi sa svojim 17-godišnjom kćeri Suri Cruise koju je dobila u braku s Tomom Cruseom. Suri je izrasla u pravu djevojku, a iako ih imamo rijetko priliku vidjeti u javnosti posljednji put u zajedničkom izlasku snimljene su sredinom prosinca 2023. godine kada su zajedno išle na večeru povodom 45. rođendana glumice.

image

Katie i njezinu kćer Suri Cruise rijetko imamo prilike vidjeti zajedno

T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
Linker
24. travanj 2024 02:46