Salma Hayek

 MATTEO CHINELLATO/IPA-AGENCY.NET/SHUTTERSTOCK/GLORIA EDIT
Glam izdanje

Rijetka fotografija skladnog para: Salma Hayek u društvu supruga i njegove kćeri plijenila pozornost

Osim nepogrešivim stylingom na koji smo od nje ionako već navikli, glumica je pažnju privukla i pratnjom.

Osim nepogrešivim stylingom na koji smo od nje ionako već navikli, glumica je pažnju privukla i pratnjom.

Na jubilarnom 60. Venecijanskom bijenalu Salma Hayek još nam je jednom pokazala da uistinu ima nepogrešivi smisao za modu. Naime, 57-godišnja glumica i redateljica plijenila je pažnju okupljenih glamuroznom strukiranom plavom haljinom otvorenih ramena s efektnim šljokicama koja je savršeno pratila linije njezina tijela, a zanosni look dodatno je upotpunila parom crnih platforma cipela na visoku petu te visećim dijamantnim naušnicama.

image

Salma Hayek izgledala je senzacionalno u svjetlucavoj haljini sa šljokicama koja joj je savršeno pristajala

MATTEO CHINELLATO/IPA-AGENCY.NET/SHUTTERSTOCK

Osim fantastičnim stylingom na koji smo zapravo, kada je riječ o slavnoj glumici, već ionako navikli, pozornost je privlačila i svojoj pratnjom. Naime, Hayek je na službeni photocall stigla u društvu supruga Francoisa Henrija Pinaulta te njegove 23-godišnje kćeri Mathilde iz prvog braka. Ona je, baš poput glumice, za ovu svečanu prigodu odlučila odjenuti šljokičastu haljinu, ali za razliku od Hayek u plavom, ona je odabrala kreaciju srebrne boje.

image

Poznata glumica u Veneciju je stigla u pratnji supruga Francoisa Henrija Pinaulta i pokćerke Mathilde

MATTEO CHINELLATO/IPA-AGENCY.NET/SHUTTERSTOCK

Inače, Hayek i Pinault u sretnom su braku od 2009. kada su sudbonosno "da" jedno drugome izgovorili u gradskoj vijećnici Saint Germain u Parizu na samo Valentinovo, i to dvije godine nakon rođenja njihove kćeri Valentine koja danas ima 16 godina. Bračne su zavjete obnovili te iste godine, i to upravo u romantičnoj Veneciji, zbog čega se uvijek vrlo rado vraćaju u ovaj talijanski grad.

Linker
25. travanj 2024 23:55