ANTE ODAK
Pamti se zauvijek

Nakit je najljepša uspomena: Pronašli smo komade koji su idealan dar za mladu, kumče ili sebe

Sa sigurnošću možemo reći kako je nakit jedan od najomiljenijih darova kada se radi o obilježavanju svečanih prilika kao što su krizme ili vjenčanja.

Sa sigurnošću možemo reći kako je nakit jedan od najomiljenijih darova kada se radi o obilježavanju svečanih prilika kao što su krizme ili vjenčanja.

Dolazak proljeća ujedno je označio i vrijeme posebnih prigoda poput vjenčanja, krizmi, pričesti i ostalih događaja koji su nam važni. Bez obzira na to idemo li na iste kao gost ili član obitelji, svima nam je važno pokloniti nešto vrijedno, a ujedno i nešto što će ostati zapamćeno kao savršena uspomena. Kao jedan od bezvremenskih darova koji se pamte ne smijemo zaboraviti nakit, a razlog je taj što njegova elegancija i prepoznatljiva doza glamura uvijek iznova oduševe. Ako ste u potrazi za savršenim poklonom za mladu, kumče ili pak sebe te razmišljate o elegantnom nakitu koji nadilazi trenutne trendove i nije samo još jedan u nizu prolaznih modnih dodataka, onda su za vas savršen izbor bezvremenske FREYWILLE kreacije.

image
ANTE ODAK

Još od davne 1951. godine, u bečkom se ateljeu ove umjetničke jedinstvene minijature izrađuju složenom tehnikom finog emajliranja koju čini više od stotinu koraka preciznog ručnog rada. FREYWILLE umjetnici pri kreiranju kolekcija naglasak prvenstveno stavljaju na autentičnost i individualnost, a kao rezultat toga njihove umjetničke minijature više od 70 godina uspješno oduševljavaju žene diljem svijeta. Jedan od izbora s kojim ne možete pogriješiti pri biranju poklona jest privjesak, a moguće ga je staviti na lančić ili narukvicu. Osim toga, pristaje gotovo svakoj prilici što ga čini savršenim izborom za poklon vašoj voljenoj osobi ili u slučaju da tražite dar za sebe.

image
ANTE ODAK
image
ANTE ODAK

FREYWILLE privjesak Daisy je nježan i chic komad nakita u koji će se na prvi pogled zaljubiti poklonici minimalizma. Prepoznatljiv je po gracioznom dizajnu od sjajnog 18 karatnog zlata. Oblikovan je u kružnom obliku, a na prednjoj strani se ističe dekorativni i jedinstveni detalj od umjetničkog emajla. Stražnja strana privjeska je nježno zaobljena kako bi privjesak savršeno prianjao uz dekolte ili visoko uz korijen vrata, a zbog toga je i iznimno ugodan za nošenje. Moderan dizajn privjeska očarava inovativnim rješenjem u vidu skrivenog prolaza za lančić. Kroz njega se mogu provući i različiti tipovi lančića pa ovisno o odabranom lančiću svaki puta kreirate naizgled neku novu ili drugačiju ogrlicu.

image

Freywille Daisy privjesak

ANTE ODAK

FREYWILLE privjesak Heart je dragocjena umjetnička minijatura oblikovana u obliku asimetričnog srca. Iako srce predstavlja simbol ljubavi, FREYWILLE dizajneri su privjesak kreirali kako bi on prije svega opisao koliko je posebno i izvanredno srce onoga tko ga nosi. Besprijekorna kompozicija izvedena je vrhunskom preciznošću u 18-karatnom zlatu i velikom posvećenošću najsitnijim detaljima. Središnji dio Heart privjeska prikazuje motive slavnih umjetničkih remek-djela protkane najljepšim emocijama, a koji su ručno oslikani na dragocjenom emajlu. No kroz skrivene stihove raskošnog spektra boja, svaki privjesak pripovijeda i neku osobnu priču o životu, o najljepšim sjećanjima, o ostvarenim uspjesima, kao i o lekcijama zbog kojih se ljudi vrate jači, bolji i snažniji na svoj put. FREYWILLE privjesak Heart iz 18kt&diamonds edicije dolazi u nekoliko izvedbi plemenitih okvira koji okružuju umjetnički emajl od čistog 18-karatnog zlata ili dodatno ukrašeni s deset, jedanaest ili dvanaest svjetlucavih dijamanata.

image

Freywille Heart privjesak

ANTE ODAK

Savršen spoj minimalističkog dizajna i raskošnih boja utjelovljen je u narukvici Aurora s detaljem Cabochon. Narukvica je zanimljive konstrukcije od nježnih zlatnih alkica koje se u središnjem dijelu spajaju na umjetnički oslikani emajl, a kopča od tankog, zlatnog lančića omogućava prilagodbu dužine.

image

Freywille narukvica Aurora

ANTE ODAK

FREYWILLE privjesak koji čini savršen komad nakita, a samim time i poklon za posebnu priliku jest Victoria privjesak. Riječ je o decentnom komadu nakita koji osvaja jednostavnošću i elegancijom, ali njegova vrhunska izvedba rezultat je složenog ručnog rada i apsolutne posvećenosti detaljima. Središnji dio privjeska čini dragocjeni emajl ručno oslikan i ukrašen tehnikom finog emajliranja. Okružuje ga nježni okvir od čistog 18-karatnog zlata koji je sa stražnje strane pažljivo poliran kako bi privjesak savršeno prianjao uz korijen vrata,. Na vrhu privjeska je zlatna alka ukrašena dijamantom savršene čistoće i sjaja, a kroz nju se može provući bilo koji lančić debljine do pet milimetara. Nas je oduševio profinjeni FREYWILLE lančić Snake sa zvjezdicom i dijamantom koji na poseban način ističe svu ljepotu ove minimalističke kreacije uz koju ćete se baš uvijek osjećati posebno.

image

Freywille Victoria privjesak

ANTE ODAK

Osim privjeska, nakit s kojim nikada nije moguće pogriješiti jest prsten, a kakav ćete točno izabrati kao dar prvenstveno ovisi o ukusu i stilu osobe kojoj ga poklanjate. Dekorativan dizajn umjetnički oslikanog emajla iz Freywillea oduševio nas je na prvi pogled, a savršen je za sve one koji vole nakit koji je upadljiv, ali i dalje jednostavan i bezvremenski.

FREYWILLE prsten Victoria iz 18kt&diamonds edicije slavi ženu koja teži ostvarenju svojih snova. Sinonim je snage i elegancije utjelovljene kroz dragocjeni umjetnički emajl i čisto 18 karatno zlato. Oduševljava jednostavnošću i čistoćom dizajna koji je posebno inovativan jer ističe ljepotu baš svakog prsta. Prsten je s prednje strane otvoren pa vizualno izdužuje prst, a zbog toga je i iznimno ugodan za nošenje. Plemeniti okvir od zlata doslovno lebdi oko prsta, a pogled zaustavlja tajanstvena i nevidljiva veza između dva dekorativna elementa - sjajnog dijamanta i dragocjenog emajla oslikanog najljepšim umjetničkim motivima.

image

Freywille Victoria prstenje

ANTE ODAK

S druge strane, FREYWILLE prsten Tango priča je o strasti i strpljenju koju utjelovljuje istoimeni argentinski ples. Emotivan plesni zagrljaj prikazan je ispreplitanjem dvaju zlatnih prstena i raskošno oslikanog emajla. Ova umjetnička interpretacija zanosnih plesnih kretnji predstavlja posebne ljude i trenutke u životu kojima ne možemo odoljeti pa im se s povjerenjem prepuštamo i dozvoljavamo im da nam dotaknu srce. Kreativnim asimetričnim oblikom FREYWILLE prsten Tango poziva da se prilikom njegovog nošenja i sami poigrate transformirajući ga u nekoliko zanimljivih oblika zavisno o kutu zakretanja. Pri tome ćete zapaziti čaroban svjetlucavi efekt koji stvara svjetlost s harmoničnom kompozicijom od 18-karatnog zlata i živopisno oslikanog emajla.

image

Freywille Tango prsten

ANTE ODAK

FREYWILLE stvaralačka premisa je potpuna posvećenost umjetnosti, odavanje počasti veličanstvenim remek-djelima, velikanima slikarstva i najljepšim ljudskim emocijama. U bogatom spektru predivnog FREYWILLE nakita, naročito se ističu oblici u kojima je kolorističan emajl uokviren čistim 18 karatnim zlatom i dijamantima. Radi se ekskluzivnoj 18kt gold&diamonds ediciji kolekcionarske vrijednosti. Svaki komad nakita ove najluksuznije FREYWILLE edicije je unikat koji nosi poseban serijski broj kako bi se krajnjem vlasniku garantirala potpuna ekskluzivnost. Danas je ovaj nakit, kao i način njegove izrade, zaštićeno kulturno dobro grada Beča.

FREYWILLE utjelovljuje snažnu viziju umjetnosti pretočenu u dragocjeni emajl od davne 1951.godine, a srce FREYWILLE umjetničkih minijatura čini visokokvalitetna tehnika finog emajliranja. To je iznimno složeni proces koji podrazumijeva i do sto koraka preciznog ručnog rada za izradu samo jednog komad nakita. FREYWILLE majstori za emajliranje su poznati diljem svijeta. Svoju stručnost i vještine stječu kroz desetljeća usavršavanja za izradu nakita autentičnom tehnikom fuzije zlatnog praha s emajlom. Taj složeni proces podrazumijeva poznavanje niza detalja - točno vrijeme i temperaturu pečenja za svaku pojedinačnu boju i/ili njezinu izvedenu nijansu, kreiranje i miješanje boja u FREYWILLE ateljeu po tajnim recepturama, apsolutna preciznost pri ručnom nanošenju boja na površinu emajla i slično. Sve to, uz beskonačnu kreativnost i talent FREYWILLE dizajnera, inače akademski obrazovanih slikara, dovodi do iznimne postojanosti i originalne estetike najljepših umjetničkih komada nakita.

Ekskluzivnu FREYWILLE 18kt gold&diamonds ediciju nakita moguće je razgledati u FREYWILLE butiku u Zagrebu, Preradovićeva 2, a za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu dovoljno je posjetiti FREYWILLE Online Boutique ili Facebook stranicu brenda.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji Gloria x Freywille

Linker
03. svibanj 2024 14:48