BAŠ JE WOW!

Kakav glamur! Franka Batelić izgledala je baš poput holivudske dive, pogledajte bijelu kreaciju

Na jubilarnom 70. Zagrebačkom festivalu pjevačica je za nastup odabrala haljinu makedonskog dizajnera, čije je kreacije već nosila u posebnim prilikama.

Dašak starog holivudskog glamura na pozornicu Zagrebačkog festivala donijela je Franka Batelić. Pjevačica je zablistala u bijeloj kreaciji koju potpisuje makedonski dizajner Zanov. Dugu toaletu Franka Batelić upotpunila je i elegantnim komadom koji je spoj plašta i dugih bijelih rukavica. Sve je začinila nakitom Swarovski i njihovim prepoznatljivim kristalima, a frizuru je stilizirala po uzoru na nekadašnje dive Hollywooda. Romantični valovi u kosi i crveni ruž bili su točka na "i" ovog nepogrešivog stylinga.

image
INSTAGRAM FRANKA

Ovo nije prvi put da Franka nosi kreacije makedonskog dizajnera, a kao i uvijek stilizirala ju je njena stalna suradnica Jasenka Tudor Bevanda. Nedavno je Franka oduševila zlatnom custom made kreacijom s potpisom Zanova na otvorenju nove sezone popularnog showa Ples za zvijezdama. Franka je u prvoj epizodi odabrala njegovu zlatnu kreaciju s čvrstim korzetom koju je upotpunila crnim rukavicama.

image

Ples sa zvijezdama

NOVA TV

Pjevačica je na Zagrebačkom festivalu sudjelovala u posebnom programu, kada je s Matijom Cvekom izvela pjesme velikana Drage Diklića. Franka i Matija otpjevali su "Opet si plakala" i "Još samo večeras", a zatim i mogli bismo reći, Zagrebačkom festivalu najdražu - "Zagreb je najljepši grad" na kojoj im se pridružio Diklić.

Linker
17. travanj 2024 17:16