Otkrivena je tajna savršene linije bivše Viktorijine anđelice – privatni kuhar otkrio je što obitelj slavne manekenke jede te koje namirnice mora potpuno izbjegavati.
– 80% svega što jedu je povrće. Kupujem samo svježe i organsko povrće, a koristim i smeđu rižu, kvinoju, grah i proso. Ostalih 20% je nemasno meso: goveđi odrezak, povremeno patka i piletina. Od ribe najčešće pripremam divlji losos – otkrio je Allen Campbell, koji je prije nego je postao privatan kuhar slavne obitelji radio u Gansevoort hotelu u Miamiju.
Gisele Bündchen (35) i Tom Brady (38) par dana unaprijed znaju što će se naći na njihovim tanjurima kako bi mogli reagirati ako im Allen planira pripremiti nešto što ne vole, a strogog režima pridržavaju se i djeca – trogodišnja kći Vivian, šestogodišnji sin Ben i Tomov sin John (8).
– Ne koristim bijeli šećer ni bijelo brašno. Koristim maslinovo ulje, ali nikad ne kuham s njim – za kuhanje koristim samo kokosovo ulje. Koristim himalajsku sol, nikad jodiranu. Ne jedu paprike, gljive ni patlidžane, a rajčicu eventualno jednom mjesečno. Ne piju kavu i ne konzumiraju mliječne proizvode. Djeca jedu voće, ali Tom ga izbjegava – otkrio je kuhar i dodao kako obožava svoj posao jer Gisele i Tom znaju cijeniti njegovu hranu.
Komentari
0