DALEKO OD SRCA

Goran Višnjić nije posjetio svoju kćer

Naš najpoznatiji glumac u Hollywoodu Goran Višnjić (38) ponovno je s obitelji posjetio Hrvatsku. Dva tjedna godišnjeg odmora proveo je sa suprugom Ivanom Vrdoljak (40) i trogodišnjim posvojenim sinom Tinom – dijelom u Zagrebu, a dijelom u rodnom Šibeniku, u obiteljskoj vikendici u mjestu Žaborić, te na Hvaru.

No, osim prikazivanja idilične slike sretne obitelji na odmoru, nitko dosad nije odgovorio na pitanje koje javnost najviše zanima: je li Goran Višnjić napokon upoznao svoje biološko dijete, troipolgodišnju kćer Lanu Lourdes, koju je dobio u kratkoj romansi sa Šibenčankom Mirelom Rupić (39). S obzirom na to da je ona posljednjih dana bila nedostupna, na ovo pitanje odgovorila nam je njezina majka Nevenka Rupić:

– Goran dosad nije upoznao svoje dijete i to je njegov izbor. Meni je jedino bitno da su moja kći i unuka sretne, a znam da jesu – kazala je pomirljivo Nevenka Rupić.

Kristinka Šćavina

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijeli tekst o boravku Gorana Višnjića u Hrvatskoj i njegovom odnosu ns kćerkom Lanom, pročitajte u tiskanom izdanju Glorije (br. 822) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
09. svibanj 2024 04:52