BILO JE TO VELIKO IZNENAĐENJE

(VIDEO) Zastrašujući nokaut i najteži poraz zvijezde iz susjedstva postao viralni hit koji je šokirao milijune

Final Fight Championship osvojio je viralni prostor među ljubiteljima borilačkih sportova nakon što je snimku jednog od najbrutalnijih FFC nokauta vidjelo gotovo 20 milijuna ljudi. Pogledajte i vi kako je to Meletis Kakoubavas napravio veliko iznenađenje nokautiravši tadašnjeg FFC prvaka lake kategorije, Sama Petjea.
Kakoubavas vs. Petje (foto FFC)

Jedna od najzanimljivijih priča koju je ponudila najbolja regionalna borilačka promocija dogodila se u veljači 2016. godine. FFC ring došao je u Atenu, a s njim je došla i najveća kickboxing zvijezda u promociji, Samo Petje. Ovaj slovenski borac bio je veliki favorit u meču protiv Meletisa Kakoubavasa, no ono što se dogodilo je još jedan dokaz koliko borilački sport može ponuditi drame, uzbuđenja i priča za povijest.

Kakoubavas je iznenadio svijet tako što je Petjea savladao brutalnim nokautom i to u trenucima kad je sve vodilo tome da će ovo biti lagan posao za Slovenca. Samo sekunda bila je potrebna da se pokaže koliko je Kakoubavas dobar i opasan borac, sposoban savladati jednog od najboljih u Europi što Samo Petje zaista je. Petje je ogromna zvijezda u Sloveniji i njegovi sunarodnjaci u tom trenutku nisu mogli vjerovati što se dogodilo ljubimcu nacije. Unatoč tome što je on kasnije osvetio za ovaj poraz, način na koji je nokautiran je nemoguće izbrisati. Tu činjenicu zapravo dokazuju dostupni podaci.

FFC je u travnju podsjetio na taj nokaut objavom na svojim Facebook stranicama, a rezultati su sve iznenadili. Do sada je objava podijeljena između 40.000 ljudi samo na Facebooku, a broj pogleda prešao je 18 milijuna. Svakako vrijedi spomenuti i 160.000 reakcija, a sve to učinilo je objavu jednom od globalno najuspješnih video objava na cijeloj Facebook platformi u mjesecu svibnju.

Ukoliko ste propustili ovaj sjajan nokaut, podijelili smo ga u ovom članku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 21:14