UFC

‘Wonderboy‘ Thompson o večerašnjem okršaju između ‘MVP-a‘ i Garryja: ‘Naginjem ka njemu. Ako mu dodirne bradu, uspavat će ga‘

Michael ‘‘Venom‘‘ Page i Ian Garry

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Thompson je odlično analizirao ovu borbu, a i dobre savjete je dao Garryju

Vrlo zanimljiv okršaj, a potencijalno i vrlo atraktivan, očekuje nas noćas na UFC 303 priredbi. Michael ‘‘Venom‘‘ Page odradit će svoj drugi UFC nastup protiv Iana Machada Garryja, a meč nam garantira pravu poslasticu za sve ljubitelje ‘‘stand up‘‘ borbe.

Važan je ovo meč za obojicu, a pobjeda i jednom i drugom može donijeti dosta toga. Gotovo je sigurno da hrvanja u ovom meču neće biti, a pitanje je samo tko će bolje nametnuti svoje najveće adute na nogama. Stephen ‘‘Wonderboy‘‘ Thompson ima svog jasnog favorita:

‘‘Obojica tipova su na najvišem mogućem levelu, pogotovo kada govorimo o udaračkom dijelu. Sad, je li pametno Ianu Garryju doći i tući se s ‘MVP-om‘? Mislim da ne. Mislim da on nije na istom nivou kao ‘Venom‘ Page. Pogotovo kada govorimo o kontroli distance, eksplozijama, brzini. Mislim da je Michael ‘Venom‘ Page jako, jako brz, jako precizan i jako raznovrstan. Doduše, Garry je inteligenan borac‘‘, rekao je Thompson na svom YouTube kanalu.

‘‘Da sam ja Garry, ja bih tu sve miješao. Ne samo borbu na nogama, nego i hrvanje i grappling. Pokušao bih ga dovesti do žice i tamo ga crpiti. Pokušao bih naći način da umorim tog tipa. Definitivno naginjem ka ‘MVP-u‘. Ako mu dodirne bradu, uspavat će ga‘‘, pojasnio je.

Thompson je odlično analizirao ovu borbu, a i dobre savjete je dao Garryju. Međutim, poznajući Garryja, on će vjerojatno željeti dokazati da je upravo on bolji borac na nogama nego što je to Page. Kako god, hrvanje bi mu bio sigurniji put do pobjede.

Linker
29. lipanj 2024 18:43