UFC

White uvjeren da će Diaz produljiti ugovor, Nate priča posve suprotnu priču

Nate DIaz

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Čini se kako je najjača svjetska MMA organizacija pred gubitkom svoje velike zvijezde

Samo jedna borba za odraditi preostala je Nateu Diazu prema trenutno važećem ugovoru koji ima s UFC-om. Iako Diaz ne pripada samom vrhu niti u jednoj od kategorija unutar kojih nastupa (laka i velter), radi se o jednom od najpopularnijih UFC boraca i promocija ga zasigurno želi zadržati.

UFC-ov predsjednik Dana White ne taji da žele potpisati novi ugovor s Diazom. Trenutni prioritet jeste ugovaranje Diazove borbe protiv Dustina Poiriera, a nakon toga preostaju pregovori oko novog ugovora. Whitea su na konferenciji za medije nakon UFC 272 priredbe upitali oko nastavka suradnje s Diazom, odnosno kakve su šanse da potpišu novi ugovor.

''Vrlo dobre.'', bio je kratki Whiteov odgovor.

Ipak. čini se kako Nate Diaz ima druge planove. Naime, još sredinom proteklog mjeseca, Nate Diaz u razgovoru za TMZ pozvao je UFC da mu napokon ugovore borbu s Dustinom Poirierom, a taj meč označio je kao oproštajni.

''Rado bih se borio protiv Dustina Poiriera. Istog trenutka. Ako postoje nekakve zavrzlame, to je do njega i njih (UFC-a). Ja se želim boriti sada. Što ima, Dana White? Zakotrljajmo moju oproštajnu borbu, kako bih se mogao povući iz ove igre. Gotov sam s tim.'', otkrio je Nate u razgovoru za TMZ Sports.

Iako je Diaza teško uvijek shvatiti ozbiljno, jer jako često zna promijeniti mišljenje, čini se kako je 36-godišnjak ozbiljan u svome naumu da odradi još samo jedan meč. Naime, putem svog Instagram profila, Diaz se ponovno osvrnuo na ovu temu.

''Spreman sam za svoj posljednji meč. Poirier kaže da je spreman također i stoga odradimo to. Imam drugih sranja za raditi.''

Što će se točno dogoditi u cijeloj ovoj priči, vrijeme će pokazati. Dana White priča jednu priču, dok Nate Diaz tvrdi nešto posve suprotno. Pričekajmo Diazovu posljednju borbu, a nakon toga svi ćemo bit pametniji po ovom pitanju.

Linker
05. srpanj 2024 22:57