UFC

Volkanovski od UFC-a traži da Topuria napadne titulu: ‘Stvari koje radi funkcioniraju protiv drugih ljudi‘

Alexander Volkanovski i Ilia Topuria

 Instagram (alexander Volkanovski, Ilia Topuria)
Meč između Topurie i Volkanovskog bi zasigurno bio odličan, ali kako je i sam Volkanovski rekao, sada se prvo mora pobrinuti za nezgodnog Yaira

Majstorskom izvedbom protiv Josha Emmetta, Ilia Topuria je dokazao da je uistinu borac za najveće stvari. Borbu za titulu vjerojatno neće odmah dobiti nego će se tražiti da pobijedi još nekog bliže vrhu, no meč između njega i prvaka Volkanovskog je nešto što bi smo svakako htjeli gledati.

Prvak Volkanovski također želi taj meč. Rekao je da se nada da će UFC Topuriji odmah dati napad na titulu, iako njega sljedeći tjedan čeka nezgodni Yair Rodriguez. Spominjao je Volkanovski i revanš protiv Makhacheva, no ne bi imao ništa protiv meča protiv Topurie.

‘‘Čujem da ljudi za njega stalno spominju druge tipove, govore mu da se prvo mora boriti s još nekim. Ne. Nemojte to raditi. Jednostavno mi dajte tipa. Dajte mi ga kao izazivača. Da budem iskren, ne želim sada pričati previše. Mislim da je dobar borac. Što više budem govorio, manji će biti ‘hype‘ oko borbe. Mislim da je odličan‘‘, rekao je Volkanovski u ‘‘DC&RC‘‘ emisiji.

‘‘Mislim da je to odlična borba i te stvari bi funkcionirale protiv drugih ljudi, ali protiv nekih drugih ne bi. Želim nove tipove. Želim biti aktivan. Dajte mi prvog tipa. Sada svi govore o njemu, ali sada imam Yaira da se brinem. Moram riješiti njega jer ga vidim kao veću prijetnju od Ilie‘‘, dodao je.

Meč između Topurie i Volkanovskog bi zasigurno bio odličan, ali kako je i sam Volkanovski rekao, sada se prvo mora pobrinuti za nezgodnog Yaira Rodrigueza. Nakon toga će se postaviti pitanje što je sljedeće za Volkanovskog u slučaju pobjede.

Linker
06. srpanj 2024 23:39