UFC

(VIDEO) Zastrašujući nokauter: Pogledajte borbu u kojoj je ‘Crna zvijer‘ postavila UFC-ov rekord

Derrick Lewis
 Screenshot (YouTube, UFC)
Lewis će za vikend imati priliku popraviti vlastiti rekord po broju UFC nokauta u teškoj kategoriji

Derrick Lewis (24-7, 1 NC) u svaku svoju borbu ulazi s jasnim ciljem. Kako baš i nije poznat po najboljoj kondiciji, 36-godišnjak iz Louisiane obično pokušava čim prije riješiti pitanje pobjednika, a pritom se najviše oslanja na snagu koja stoji iza njegovih razornih udaraca.

Izbjegavanje sudačkih kartica 'Crnoj zvijeri' obično i polazi za rukom pa tako pogled na njegov 'score' otkriva da je Lewis u 32 profesionalna nastupa samo šest puta dočekao čitanje sudačkih kartica.

Izdvojimo li pak samo njegove pobjede vidjet ćemo da je Derrick prekidom slavio u 20 od 24 nastupa, a od toga je čak 19 puta suparnike završavao nokautom ili tehničkim nokautom.

A da se radi o dokazanom i opasnom nokauteru dodatno nam potvrđuje i podatak po kojem je Lewis teškaš s najviše nokauta u UFC-ovom Octagonu. Naime, bivši izazivač na najvećoj ih je pozornici upisao čak 11, a posljednji u nizu ostvario je protiv Alekseija Oleinika u kolovozu prošle godine. Upravo je to i meč na koji nas je UFC podsjetio ovih dana i koji nam stiže kao sjajna najava onoga što nas čeka nadolazećeg vikenda, a to je Lewisov okršaj s Curtisom Blaydesom!

Linker
05. srpanj 2024 11:13