UFC

(VIDEO) UFC časti: Pogledajte posljednju McGregorovu pobjedu, prošlo je više od tri godine!

Conor McGregor
 Screenshot (Youtube)
UFC je krenuo s nabrijavanjem svog prvog PPV-a godine - onog koji predvode Conor McGregor i Donald Cerrone. Radi se o UFC-u 246, koji ćemo pratiti sredinom siječnja iz T-Mobile Arene u Las Vegasu.

Elitna svjetska MMA promocija je odlučila svoje fanove počastiti posljednjom McGregorovom pobjedom u Octagonu - onom protiv bivšeg prvaka u lakoj kategoriji Eddieja Alvareza. Dvojac je rukavice ukrstio sada već davne 2016. godine, na UFC-u 205, a McGregor je briljantnom predstavom ujedinio pojaseve u perolakoj i lakoj kategoriji.

Mnogo toga se od tada promijenilo; Irac više ne zna za pobjedu i nastupa vrlo rijetko, a Alvarez je sreću potražio u azijskom ONE Championshipu.

McGregora sada čeka veteran Donald Cerrone u meču koji jednostavno mora pobijediti ukoliko želi uživati status mega zvijezde kao do sada. Dvojac će se sučeliti u noći sa subote na nedjelju 19. siječnja u T-Mobile Areni u prijestolnici borilačkog sporta. Vi do tada uživajte u besplatnim mečevima koje će elitna svjetska MMA promocija zasigurno objavljivati na svom YouTube kanalu. Počnite s ovim...

Linker
07. srpanj 2024 01:24