UFC

(VIDEO) UFC časti borbom Overeema i Oleinika! Prisjetite se kako je 'The Reem' nokautirao svog prijatelja

Alistair Overeem i Aleksei Oleinik
 Screenshot (YouTube, UFC)
UFC sa svojim navikama nastavlja kao da se ništa nije promijenilo pa nam tako sada iz najjače svjetske MMA promocije stigao poklon u vidu jedne besplatne borbe Alistaira Overeema.

Iako je Overeemov meč s Waltom Harrisom (11. travnja, Fight Night 172) odgođen zbog pandemije koronavirusa, UFC je objavio video koji je očito trebao poslužiti kao svojevrsna promocija tog eventa. Konkretno, u ovom se slučaju radi o snimci Overeemove borbe s Alekseijem Oleinikom.

'The Reem' i 'The Boa Constrictor' susreli su se 20. travnja prošle godine na UFC-ovom eventu u Sankt Petersburgu. UFC Fight Night 149 priredbu u originalu su trebali predvoditi Overeem i Alexander Volkov, ali se bivši Bellatorov prvak morao povući zbog zdravstvenih problema.

Planove UFC-a tada je spasio veteran Oleinik, inače prijatelj i bivši trening partner Alistaira Overeema.

"Smatram ga svojim prijateljem. On je sjajan lik o kojem neću pričati nikakve gluposti, ali ovo neće potrajati svih pet rundi. Možda tek dvije...", govorio je Alistair u najavi meča.

Overeemova prognoza bila je ispravna i susret iskusnih teškaša okončan je u samoj završnici prve runde, a kako je protekao taj susret najbolje da se prisjetite sami pogledom na video u nastavku članka.

Linker
05. srpanj 2024 21:47