UFC

(VIDEO) Stockton slap: Pogledajte kompilaciju zaštitnog znaka Natea Diaza!

Nate Diaz
 screenshot
Postoje borci koji imaju u nekom potezu svoj zaštitni znak, ali rijetko koji je toliko nadaleko poznat kao "Stockton slap" Natea Diaza, posebno jer je riječ o udarcu koji ne nokautira niti završava borbe. Riječ je o udarcu koji protivnike jednostavno omalovažava.

Stockton slap je ukratko - šamar. Ali šamar kojeg Nate Diaz toliko dobro izvodi da gotovo svakog protivnika njime uspijeva pogoditi. I nema sumnje kako će u noći sa subote na nedjelju pokoji sjesti na lice Anthonyja Pettisa. Kako je riječ o šamaru, naravno da to nije udarac koji će protivniku napraviti neku značajnu štetu. Ali je svakako udarac kojim Diaz može otvoriti protivnika, osjetiti distancu ili krenuti u neki napad.

UFC je iskoristio priliku te je na službenoj Facebook stranici objavljena kompilacija udaraca izvedenih od Diaza te njegovih žrtava na čijim licima je udarac završio. Njih je uistinu mnogo, no u prvom planu su svakako Conor McGregor, ali i predsjednik UFC-a Dana White, koji je stocktonski šamar primio svojevoljno u svrhu boljih odnosa sa svojom zvijezdom. Iskreno, ne znamo koliko mu je to upalilo.

Ispod teksta pogledajte spomenutu kompilaciju.

Linker
01. srpanj 2024 21:25