UFC

(VIDEO) Stipe Miočić sve češće objavljuje videa s treninga: Sprema li se skori povratak?

Stipe Miočić

 Instagram (stipe Miocic)
Često se govori da će se možda boriti protiv Jonesa na UFC 282

Nakon što je u trećem mjesecu prošle godine izgubio titulu od Francisa Ngannoua, Stipu Miočića više nismo vidjeli u kavezu. Bio je to njihov drugi međusobni meč, a u prvom koji se dogodio početkom 2018. godine Stipe je Francisa u potpunosti pregazio te po posljednji put obranio titulu u tom nizu prije poraza od Daniela Cormiera.

Jedini borac s kojim se Stipe u posljednje vrijeme povezivao, bio je naravno Jon Jones. Ako uzmemo u obzir Stipinu reputaciju, ništa manje od toga nije ni zaslužio. Ono što se u javnosti često šuškalo u posljednje vrijeme jest da će se njih dvojica u kavezu susresti upravo na UFC 282 eventu koji se održava 10. prosinca (dvanaesti mjesec).

Iako su to sve samo glasine, ne bi bilo čudno da se to uistinu i dogodi. Naime, Stipe u posljednje vrijeme dosta intenzivno objavljuje snimke i fotografije s treninga, a to je posljednji puta napravio sinoć. Na snimci se vidi da se radi vrlo vjerojatno o nekoj vrsti kondicijskog treninga, a snimku pogledajte ovdje:

Stipe je ovog ljeta napunio 40 godina, no izgleda da je svejedno u odličnoj formi. Iako su za sad vijesti oko povratka protiv Jonesa na UFC 282 samo nagađanja, ne bi bilo čudno da UFC čeka da prođe UFC 280 koji se održava sljedećega vikenda da izađe s tom velikom vijesti.

Da ne bi bilo daljnjih nagađanja, pričekat ćemo da prođe jedan od najiščekivanijih evenata ove godine. Do tad uživajte u kadrovima sa Stipinog treninga.

Linker
05. srpanj 2024 22:16