UFC

(VIDEO) Pripremite se za UFC 269 priredbu uz najavu koja će ju otvoriti

Charles Oliveira

 screenshot (YouTube, UFC)
Još nas samo sati dijele do borilačkog spektakla u T-Mobile Areni

Dvije borbe za titulu UFC prvaka, odnosno prvakinje samo su nekoliko sati ispred nas. Predvodit će one program od ukupno 14 borbi koliko će donijeti UFC 269 priredba. Sjajan program za kraj sjajne godine i ne sumnjamo kako je puno onih koji namjeravaju uz program provesti cijelu noć. I to s početkom točno u ponoć.

Glavni program priredbe kao i uvijek će otvoriti posebna vrsta najave, čitana glasom glumačke ikone Rona Perlmana. Ona nosi naziv "Cold Open" i UFC ju je odlučio unaprijed podijeliti s nama, uz nadu da će se što više ljudi odlučiti na kupnju PPV prijenosa. Srećom, kod nas nije potrebno išta dodatno plaćati, samo imati pristup jednom od dva izvora putem kojih prijenos priredbe možete pratiti. Uvodni program je, kao i uvijek, dostupan putem Fight Pass servisa.

Hoće li Charles Oliveira ostati bez titule prvaka već u prvoj obrani, čime bi Dustin Poirier opravdao status favorita njihove borbe ili će Brazilac još jednom sve odraditi kao i u posljednjih devet nastupa, koliko iznosi njegov pobjednički niz? Može li Julianna Pena svojim beskompromisnim stilom borbe napraviti probleme Amandi Nunes, onakve s kakvima se dvostruka prvakinja dugo nije susrela? Sve su to pitanja na koja ćemo dobiti odgovore.

Pripremite se za UFC 269 uz još jedan odličan uvod. Znamo da ćemo svi zajedno uživati u akciji kakvu će nam borilačke zvijezde ove noći pružiti.

Linker
01. srpanj 2024 14:06