UFC

(VIDEO) Potencijalno najbolji UFC-ov event ove godine? Pogledajte ‘trailer‘ za nadolazeći UFC 304

Leon Edwards

 Screenshot (youtube, Ufc)
UFC-ov dolazak u Manchester sigurno će ponuditi odlične borbe, ali i vrhunsku atmosferu na tribinama

UFC 303 event bio je jedan od najiščekivanijih ovogodišnjih UFC-ovih evenata. Conor McGregor trebao se vratiti u kavez nakon gotovo tri godine izbivanja, a meč između njega i Michaela Chandlera ima sve predispozicije za postati apsolutnim klasikom.

Nažalost, McGregor se ozlijedio nekoliko tjedana uoči meča i odlučio je kako nije spreman riskirati i ulaziti u kavez s ozljedom malog nožnog prsta. Alex Pereira i Jiri Prochazka morali su uskočiti na ‘‘short notice‘‘ kako bi spasili taj event, a oni najzagriženiji MMA fanovi reći će kako je taj meč zapravo bolji od prvotno planiranog između McGregora i Chandlera.

Radi se o subjektivnom dojmu, a UFC je na kraju krajeva uz mnoštvo problema održao sasvim korektan i kvalitetan event. Sve do 27. srpnja (sedmi mjesec) čekat ćemo njihov sljedeći veliki event. UFC 304 naziv je ‘‘PPV‘‘ eventa koji će biti na rasporedu ovaj mjesec, a Manchester je grad domaćin.

UFC-ovi u Engleskoj nerijetko oduševljavaju, kako borbama, tako i atmosferom na tribinama. ‘‘Fight card‘‘ izgleda fantastično, a dva najbolja engleska borca u ovom trenutku našli su se u vodećim ulogama.

image

UFC 304 - fight card

Wikipedia

Leon Edwards predvodit će priredbu borbom protiv Belala Muhammada, dok će Tom Aspinall braniti status privremenog prvaka teške kategorije u revanšu protiv Curtisa Blaydesa. Dakle, Edwardsov pojas prvaka velter kategorije bit će u igri, kao i ‘‘interim‘‘ pojas teške kategorije. Aspinall i Edwards glavne su uzdanice britanskog MMA-a i odlična podloga za vrhunsku atmosferu u Manchesteru.

Čekaju nas i novi nastupi Arnolda Allena (vs. Giga Chikadze), Nathaniela Wooda (vs. Daniel Pineda), Muhammada Mokaeva (vs. Manel Kape), Molly McCann (vs. Bruna Brasil), kao i nastup jednog od najpopularnijih engleskih boraca, Paddyja Pimbletta.

‘‘Paddy the Baddy‘‘ borit će se protiv Bobbyja Greena, a postoji mogućnost da Pimblett ne dobije potpunu podršku fanova. Naime, Paddy je momak iz Liverpoola i veliki fan najvećeg engleskog nogometnog kluba - Liverpool FC-a. Manchester United ljuti je Liverpoolov rival i nije isključeno da lokalci odbiju pružati podršku Pimblettu. Naravno, Paddyjevi vatreni navijači iz Liverpoola sigurno će potegnuti do Manchestera koji je udaljen samo 50-ak kilometara i potrudit će se da Paddy dobije najbolju moguću podršku.

Jako dobar event pripremili su UFC-ovi ‘‘matchmakeri‘‘ za gostovanje u Manchesteru i kroz naredni period puno će raditi na promociji priredbe. Jedan od prvih koraka svakako je službeni ‘‘trailer‘‘ koji je od sinoć dostupan na njihovom YouTube kanalu.

Video je ispod ovog teksta, uživajte!

Linker
03. srpanj 2024 17:36