UFC

(VIDEO) ‘Pokopati ću te 6. svibnja‘: Pogledajte susret Cejuda i Sterlinga na UFC 285 eventu

Henry Cejudo i zaštitar

 Screenshot (twitter, Espn Mma)
Mnogi fanovi smatraju da se radi o lošoj glumi dvojice boraca

Iako je MMA javnost ovih dana silno okupirana povratkom Jona Jonesa i njegovom pobjedom protiv Ciryla Ganea, ne treba smetnuti s uma da nas u nastavku godina čeka još pregršt vrhunskih mečeva.

Jedan od takvih zasigurno je onaj između Henryja Cejuda i Aljamaina Sterlinga za titulu prvaka u bantam kategoriji. Aljamain Sterling trenutno je prvak bantam kategorije i protiv Cejuda će tražiti treću obranu pojasa.

Ne samo da će tražiti obranu pojasa, nego će pokušati produljiti svoj pobjednički niz na čak osam uzastopnih pobjeda. Henry Cejudo s druge strane ući će u kavez nakon gotovo tri godine pauze. Posljednju borbu odradio je 9.5. 2020. godine protiv Dominicka Cruza i nakon pobjede tehničkim nokautom, objavio je povlačenje iz sporta. Cejud u je to bila šesta uzastopna pobjeda, a odlaskom u mirovinu napustio je titulu u bantam kategoriji.

36-godišnji Cejudo zaželio se borbi i u kavez će se vratiti na UFC 288 eventu koji je zakazan za 6. svibnja (peti mjesec). Nema sumnje da nas u narednim mjesecima čekaju brojne prozivke na relaciji Sterling - Cejudo, a tenzija je bilo i na UFC 285 eventu održanom proteklog vikenda.

Cejudo i Sterling naišli su jedan na drugog u T-Mobile Areni, dvorani u kojoj se održao spektakularni event. ESPN je uspio zabilježiti taj susret, a zaštitari su morali držati borce na sigurnoj distanci, kako sukob ne bi eskalirao.

‘‘6. svibnja (peti mjesec) ću te pokopati.‘‘, vikao je Cejudo i nekoliko puta ponovio, a Sterling je uzvratio:

‘‘Učinit ću te svojom kujicom.‘‘

Iako je osiguranje moralo intervenirati i smirivati dvojicu boraca, mnogi fanovi smatraju da se radi o lošoj glumi i pokušaju da stvore nekakve prividne tenzije. Bilo tu tenzija ili ne, obojica su fantastični borci i čeka nas sjajan meč, neovisno o ‘‘trash talku‘‘.

Linker
04. srpanj 2024 16:26