UFC

(VIDEO) Pojavila se snimka koja dokazuje da je Jacare bio u bliskom susretu s drugim borcima

Ronaldo Souza i Fabricio Werdum
 screenshot
Iako UFC tvrdi kako je Ronaldo Souza od dolaska u Jacksonville bio izoliran od ostatka sudionika UFC 249 priredbe, snimka koja se pojavila na internetu dokazuje suprotno. Na jednom kasnije obrisanom 'InstaStoryju' Fabricia Werduma, vidimo kako je upravo on imao bliski susret sa svojim brazilskim kolegom.

Jacare Souza je u Jacksonville stigao u srijedu te je tim putem odmah obavijestio UFC kako u obitelji ima COVID-19 pozitivnu osobu. Slijedom toga, UFC se pobrinuo da borac do dolaska rezultata testiranja bude u potpunosti odvojen od ostatka sudionika. No, očito je kako u tome nisu u potpunosti uspjeli.

Naime, na Instagramu Fabricija Werduma pojavila se kratka snimka na kojoj vidimo kako je on došao u bliski susret sa Jacareom u predvorju hotela. Pretpostavlje se kako se to dogodilo jučer, dok su borci čekali svoj red za vaganje. Werdum je tu snimku uklonio sa svog Instagrama, no netko od fanova je istu već spremio te se ona danas pojavila na internetu.

Mnogi fanovi ljuti su zbog toga što se tako što dozvolilo, automatski ne vjeruju da je ono što UFC govori istina te su u strahu da bi priredba na kraju, reakcijom CDC-a, vlasti Floride ili ponovno Disneya, mogla biti otkazana. U tom slučaju bi se vjerojatno isto dogodilo i s preostale dvije priredbe planirane za idućih tjedan dana.

Jacare Souza je srećom imao masku i rukavice pa bi to mogla biti olakotna okolnost, no u Jacksonvilleu i ostatku SAD-a još uvijek nije svanulo jutro pa ne možemo znati što će se dogoditi unutar nekoliko sati. UFC je dobio dozvolu komisije da nastave po planu, no reakcija preostalih još uvijek nije došla. Naime, vijest o pozitivnom testu pojavila se iza 22 sata po lokalnom vremenu i za prave reakcije ćemo vjerojatno trebati pričekati još koji sat.

Linker
04. srpanj 2024 09:24