UFC

VIDEO: Pogledajte posljednja sučeljavanja pred prvu UFC priredbu u Saudijskoj Arabiji

Johnny Walker v Volkan Oezdemir

 Screenshot/UFC YouTube
Unatoč mnogim preprekama koje je doživjela ova priredba, sutra ćemo gledati vrhunski borilački događaj

UFC će sutra po prvi puta u svojoj povijesti održati priredbu u Saudijskoj Arabiji, zemlji koja je u posljednje vrijeme postala prijestolnica svjetskog boksa.

Nakon što je službeno vaganje obavljeno i svi su borci zadovoljili normu, promocija je ponovno poslala sve borce na pozornicu za ceremonijalno vaganje. Ovo je posljednja stanica prije povijesne ‘UFC: Saudi Arabia‘ priredbe koju predvode Robert Whittaker i Ikram Aliskerov. Sutra (subota, 22. lipnja 2024.) ćemo gledati njihov okršaj pod svjetlima Kingdom Arene u Rijadu.

Aliskerov je zamijenio oboljelog Khamzata Chimaeva.

"To je ono što radimo", izjavio je Aliskerov za MMA Junkie. "Mi smo borci. Ovo je naš sport. Ovo je naš život. Čak sam stavio na svoj Instagram ‘Bilo tko, bilo gdje, bilo kada.‘ To je moto po kojem živim i morate živjeti po njemu ako želite biti na vrhu. Bio sam spreman za ovo. Ne zanima me je li to pet ili deset rundi, morate biti spremni na sve što vam se baci pred noge i tako ja živim."

"Smatram da sam teži protivnik jer sam borac koji spada u deset najboljih", nastavio je Aliskerov. "Zaslužujem biti barem u Top 10. Kako sam razgovarao s Alijem, svojim menadžerom, čini se da je UFC očekivao da ću prihvatiti ovu borbu. Misle da sam spreman, da sam protivnik te razine koji bi trebao prihvatiti ovu borbu. Mislim da je to sjajno. Daje mi do znanja da me UFC cijeni. Znaju koliko vrijedim. Znaju za što sam sposoban."

Prvo UFC-ovo slijetanje u Saudijskoj Arabiji nije prošlo glatko. Bilo je tu puno promjena i otkazivanja u zadnji tren, ali sutra ćemo ipak gledati vrlo zanimljiv borilački događaj. Sergei Pavlovich, Alexander Volkov, Shara Magomedov, Johnny Walker, Volkan Oezdemir i Kelvin Gastelum samo su neka od imena koja jamče noć prepunu akcije. Niže pogledajte ceremonijalno vaganje i posljednja sučeljavanja pred sutrašnji događaj.

Linker
22. lipanj 2024 12:45