UFC

(VIDEO) Pogledajte kako Romero imitira slavni Conorov hod

Yoel Romero
 Screenshot
Samo nas dva dana dijele od novog UFC-ovog PPV eventa. Ovaj put ćemo se s elitnom promocijom družiti u Las Vegasu, točnije u T-Mobile Areni u Las Vegasu na UFC-u 248. Priredbu predvode dva meča za titulu!

U srijedu je na UFC-ovom službenom YouTube kanalu osvanuo novi, treći nastavak tradicionalnog "Embedded" serijala, koji prati najveće zvijezde neke PPV priredbe u tjednu velikog eventa.

U deset minuta videa možete vidjeti bivšu prvakinju Joannu Jedrzejcyzk kako odrađuje medijske obaveze uoči meča protiv Kineskinje Weili Zhang. U videu se pojavljuje i kralj srednje divizije Israel Adesanya, kao i kineska šampionka ispred koje je prva obrana titule.

Poker velikih imena je dopunio i Kubanac Yoel Romero. I on je stigao u Las Vegas, gdje će ove subote drugi put u karijeri pokušati postati UFC prvak u srednjoj kategoriji. Romero je odradio foto snimanje za svog poslodavca i nasmijao sve prisutne imitacijom Conora McGregora i njegovog slavnog hoda. I to možete vidjeti u 3. nastavku "Embedded" serijala!

Linker
30. lipanj 2024 17:26