UFC

(VIDEO) Pogledajte kako Merab sam sebi skida šavove s glave: ‘On je luđak, radi to s vrtnim škarama‘

Merab Dvalishvili

 Sean M. Haffey/getty Images/profimedia
Može se reći kako je Dana White opravdano ljut na ovakve postupke izazivača za titulu u bantam kategoriji

Dana White više ne pokušava razumjeti Meraba Dvalishvilija. Prvoplasirani izazivač u bantam kategoriji, poznat po svojim viralnim videozapisima na društvenim mrežama, izazvao je veliku frustraciju Whitea svojim najnovijim potezima. Dvalishvili je nedavno otkrio gadnu posjekotinu iznad lijevog oka, svega nekoliko tjedana prije glavne borbe protiv prvaka u bantam kategoriji, Seana O’Malleyja, koja će se održati na UFC-u 306 U Las Vegasu, 14. rujna.

White je bio zbunjen Dvalishvilijevom odlukom da javno podijeli svoju ozljedu, a može se samo zamisliti kako se osjećao kad je Dvalishvili ubrzo nakon toga objavio video u kojem škarama reže šavove.

"Zar nije sjajan?" rekao je White kada su ga pitali o videu nakon sinoćnje DWCS priredbe u UFC Apexu u Las Vegasu. "Mislim da me sad samo zaje**va, da budem iskren."

Opseg Dvalishvilijeve ozljede nije poznat, ali izaziva zabrinutost među UFC-om i njegovim fanovima jer su posjekotine često uzrokovale otkazivanje borbi ili dovele borce u ring s ozbiljnim hendikepom, s obzirom na to da bi se posjekotina mogla lako ponovno otvoriti. Dvalishvili je, međutim, uvjeren da posjekotina neće biti problem uoči njegovog napada na titulu.

Nakon što je započeo svoj UFC put s dva uzastopna poraza, Dvalishvili je nanizao deset pobjeda zaredom. Gruzijski borac vjerojatno bi se borio za titulu i ranije da ju nije držao njegov bliski prijatelj Aljamain Sterling, koji je izgubio pojas od O’Malleyja na UFC-u 292 u kolovozu 2023. godine. White vjeruje da Dvalishvili zna što radi i da ne ugrožava svoju dugo očekivanu priliku za titulu, kao ni glavnu borbu događaja koji White i društvo promoviraju kao "najveći sportski događaj uživo svih vremena".

"Radi što hoćeš" rekao je White. "Jeste li ikad vidjeli škare kojima se skidaju šavovi? Male su i imaju onaj dodatak da se ne porežete. Možete ih provući ispod šavova, a da se ne porežete. Ovaj tip je koristio jebene vrtne škare kojima se obrezuju grmovi, one koje koriste vrtlari. Što god. Dobro za njega."

Linker
05. rujan 2024 10:26