UFC

(VIDEO) Pogledajte kako je Conor McGregor preplašio mladu Arsenalovu zvijezdu poslije utakmice Lige Prvaka

Bukayo Saka i Conor McGregor

 SCREENSHOT (IG, CONOR MCGREGOR)
Mikel Arteta ove prizore neće gledati s blagonaklonosti

Conor McGregor "prestrašio" je Bukaya Saku, blago rečeno, dok je isprobavao svoje nožne tehnike na zvijezdi Arsenala.

McGregor je bio poseban gost na Emirates stadionu tijekom Arsenalove pobjede od 2-0 protiv Paris Saint-Germaina u Ligi prvaka. Saka je bio jedan od strijelaca za "Topnike" u dominantnom trijumfu nad francuskim prvakom, nakon što je Kai Havertz "otvorio" mrežu nedoraslih Parižana.

Nakon završetka utakmice, UFC zvijezda se spustila na teren i provela neko vrijeme družeći se s Bukayom Sakom i Declanom Riceom. Iako je s Riceom igrao "na male golove", McGregor se odlučio za drugačiji pristup sa Sakom. Umjesto da pokaže svoje nogometne vještine, irski borac je na Saki bizarno isprobao nekoliko nožnih udaraca – vjerojatno na šok medicinskog osoblja Arsenala.

Engleski reprezentativac, koji je očito bio pomalo nelagodan s McGregorovim pokretima u svom smjeru, imao je razloga za brigu s obzirom na to da Arsenal ovog vikenda čeka premierligaški dvoboj protiv Southamptona, a 23-godišnjak će također igrati za reprezentaciju Engleske u predstojećim utakmicama Lige nacija protiv Finske i Grčke.

Na društvenim mrežama pojavila se video snimka na kojoj se čuje kako Saka upozorava McGregora da "bude oprezan", dok UFC borac izvodi seriju udaraca i poteza u njegovom smjeru. Iako je sve bilo u duhu zabave i McGregor nije imao namjeru ozlijediti krilnog napadača, nervoza je bila vidljiva kod Sake, koji se kasnije u šali požalio kako mu je McGregor gotovo "potrgao križne ligamente" tijekom pokušaja hrvanja.

"Notorious" je kasnije na društvenim mrežama podijelio fotografije sa svoje večeri na Emiratesu, unatoč tome što je poznat kao veliki navijač Manchester Uniteda. Objavio je slike sa Sakom i Riceom, kao i pogled iz VIP lože s koje je pratio utakmicu.

Što se tiče McGregorovih borilačkih planova, još uvijek se nije vratio u oktogon nakon što je pretrpio strašnu ozljedu noge 2021. godine. Bio je spreman za meč protiv Michaela Chandlera ranije ove godine, ali borba je otkazana nakon što je McGregor zadobio "ozljedu" nožnog prsta.

Linker
03. listopad 2024 17:24