UFC

(VIDEO) Ovo bi mogla biti borba godine: Pogledajte što su noćas priredila ova dva borca, UFC ih za to dodatno nagradio

Daniel Zellhuber vs. Esteban Ribovics 

 Christian Petersen/Getty images/Profimedia
Ostavili su srce u kavezu i UFC je takvo nešto jednostavno morao prepoznati

Puno je imena koja su možda i više zaslužila biti na noćašnjem UFC-ovom spektaklu, no s obzirom na produkcijsko čudo koje smo gledali, razumljivo je da se negdje moralo uštedjeti. Merab Dvalishvili i Sean O‘Malley predvodili su ovaj spektakl, a Merab je dominantno slavio i ponio kući UFC-ovu titulu.

Borci koji su se našli na ‘‘main cardu‘‘, a za koje su mnogi govorili da nisu dovoljno velika imena da bi bili na istom jedne ovakve priredbe, svakako su Esteban Ribovics i Daniel Zellhuber. Borci su to koji se vjerojatno nikada ne bi našli na nekoj tako velikoj priredbi tako visoko, no, oni su odlučili pokazati da svojim vještinama ipak tamo pripadaju.

Pune tri runde odlične borbe smo gledali, a ta treća runda je po mnogima jedna od boljih u dosadašnjoj UFC-ovoj povijesti. Ribovics je imao gotovog Zellhubera, bacao je sve moguće udarce na njega, no ovaj nije padao. Ne samo da nije padao nego mu je čak i kontrirao i odlično ga pogađao, a za ovaj rat nagrađeni su za dodatnih 50 tisuća dolara. Video te treće runde pogledajte OVDJE.

Što se ostalih bonusa tiče, njih su pokupili borci s jedina dva finiša na noćašnjoj priredbi. Radi se o Ignaciju Bahamondesu, koji je u prvoj rundi nokautirao Manuela Torresa, dok je drugi bonus pripao Ketlenu Souzi koji je ‘‘submissionom‘‘ slavio protiv Yazmina Jaureguija.

Što reći, osim da su dobitnici bonus svakako i zaslužili, pogotovo kada je riječ o Ribovicsu i Zellhuberu. Ostavili su srce u kavezu i UFC je takvo nešto jednostavno morao prepoznati.

Linker
15. rujan 2024 13:56