UFC

(VIDEO) Objavljena nova snimka treninga Conora McGregora: Fanovi u deliriju, svi govore o jednom detalju

Conor McGregor

 Screenshot/YouTube
Brojni obožavatelji protumačili su videozapis kao svojevrsnu potvrdu Irčevog povratka u UFC-ov oktogon

Povratak Conora McGregora u UFC-ov oktogon jedna je od najfrekventnijih tema u borilačkom svijetu, koja, svako toliko, ponovno dođe na dnevni red. "Notorious" je posljednju borbu odradio početkom srpnja 2021., kada je (drugi uzastopni put) izgubio od Dustina Poiriera, a potom je uslijedila dvogodišnja stanka. Iako su njegove, barem deklarativne, težnje usmjerene prema tome da se 16. prosinca, na UFC 296 priredbi u Las Vegasu, obračuna s Michaelom Chandlerom, upitno je hoće li se to doista i dogoditi, osobito ako u vidu imamo Irčevu neriješenu situaciju s USADA-om.

Popularni borac, međutim, nedavno je na svom Twitteru objavio "screenshot" iz kojeg proizlazi da će upravo on i Chandler predvoditi navedeni "event", a maštu fanova dodatno je zagolicao videozapis koji se u četvrtak pojavio na internetu. Snimku je prvi objavio The Mac Life, ona prikazuje dio treninga u kojem borci rade udaračke sesije na fokuserima, a jedan od tih boraca je i - McGregor. Kako je to točno izgledalo, možete pogledati u nastavku.

Komentare ispod snimke preplavile su reakcije oduševljenih fanova koji su Conorove dionice na videu doživjeli kao svojevrsnu potvrdu da se bivši UFC-ov prvak vratio ozbiljnom trenažnom procesu, odnosno da se doista sprema za okršaj s Chandlerom u prosincu. Mnogi od njih, također, primijetili su kako McGregor stoji u ortodoksnom gardu, a ne u kontragardu koji mu je, kao ljevorukom borcu, svojstven.

"Čudno ga je vidjeti u ortodoksnom gardu, ali dobro je znati da trenira oba garda", "Drago mi ga je vidjeti u ortodoksnom gardu, nadam se da će primijeniti promjene garda u borbi. Računajte da će ljudi biti zatečeni i nespremni na to", "Prvi put ga vidim da trenira u tom gardu", samo su neki od komentara fanova.

Sve u svemu, Conor je počeo trenirati, a hoće li do kraja godine doista ponovno zakoračiti u oktogon, trebali bismo saznati u tjednima koji su pred nama. Službene potvrde zasad još uvijek nema na obzoru.

Linker
21. rujan 2024 23:08