UFC

(VIDEO) ‘Njemu je ovo prvi put, osjetit će pritisak!‘: Pogledajte posljednja sučeljavanja uoči UFC 307 eventa

Alex Pereira (lijevo) i Khalil Rountree (desno)

 Screenshot (youtube, Ufc)
Večeras je na rasporedu veliki UFC 307 event koji će se održati u Salt Lake Cityju

Jučer je održano službeno vaganje u sklopu UFC 307 eventa koji će se večeras održati u Salt Lake Cityju. Sjajna je vijest da su svi od ukupno 24 sudionika priredbe uspješno odradili vaganje i nije bilo neplaniranih otkazivanja, oduzimanja honorara itd.

Velika napetost uvijek vlada po pitanju glavne borbe večeri, posebno ako se radi o borbi za pojas. Srećom, Alex Pereira i Khalil Rountree prezentirali su visoku dozu profesionalizma i kilažu su skinuli bez većih problema.Nekoliko sati nakon službenog vaganja, na red dođe posljednja obaveza za borce uoči samih nastupa. Radi se o ceremonijalnom vaganju pred publikom i medijima, a takvo vaganje donosi i posljednja sučeljavanja prije nego borci večeras kroče u kavez.

Publika voli s vremena na vrijeme vidjeti intenzivna sučeljavanja nabijena tenzijama, ali toga sinoć nije bilo. Pojedini borci djelovali su nešto "nabrijanije" na okršaje, ali eskalacije, naguravanja i neke veće tenzije nismo imali prilike gledati.

"Ovo zasigurno radim za svaku osobu u publici i svaku osobu diljem svijeta koja će gledati ovaj meč. Bit će sjajno.", rekao je Rountree nakon sučeljavanja s Pereirom, a zatim je riječ dobio "Poatan".

"On (Rountree) je jako opasan tip i dolazi pobijediti. Ali razlika je u tome što sam ja puno puta bio u ovakvim mečevima, a njemu je prvi put. Osjetit će pritisak.", poručio je prvak UFC-ove poluteške kategorije.

Kompletnu snimku ceremonijalnog vaganja pogledajte u videu ispod ovog teksta.

Linker
05. listopad 2024 09:55