UFC

(VIDEO) ‘Najbolje runde koje ne želite propustiti‘: UFC je napravio kompilaciju nevjerojatno uzbudljivih rundi

Yoshihiro Takayama vs. Don Frye

 Screenshot (youtube, Ufc)
Videouradak u trajanju od gotovo dva sata prava je poslastica za fanove MMA-a

Protekli UFC-ov event održan je prije nešto više od tjedan dana. UFC 306, odnosno službeno nazvan Riyadh Season UFC Noche event je koji je privukao veliku pažnju zbog produkcijskog spektakla unutar sjajnog Spherea, ali mečevi su također bili pretežno interesantni.

Posebno dobar bio je okršaj između Daniela Zellhubera i Estebana Ribovicsa. Meksičko-argentinski dvoboj ponudio je 15 minuta pravog rata, a treća runda nešto je o čemu će se još dugo, dugo pričati. Mnogi su složni kako se radi o jednoj od najboljih rundi u povijesti UFC-a, a očito su time nagnali i UFC-ovi "content creatore" na razmišljanje.

Naime, na UFC-ovom službenom YouTube kanalu jučer je objavljen video koji traje gotovo puna dva sata, a tema videa upravo su najbolje runde.

"Greatest UFC Rounds You Can‘t Miss", naziv je videa, što bi u prijevodu značilo "Najbolje UFC-ove runde koje ne smijete propustiti."

Ukupno 18 rundi iz raznoraznih mečeva uključeno je u ovu sjajnu kompilaciju. Osim UFC-ovih mečeva, našlo se tu i ponešto legendarnog Pridea. Kultna makljaža između Dona Fryea i Yoshihira Akiyama morala je biti dio ovog videa.

Koje još runde su pronašle svoje mjesto unutar ovog nevjerojatno zabavnog sažetka, pogledajte u videu koji se nalazi ispod teksta. Odabir od strane kreatora videa vrlo je kvalitetan i ukoliko imate slobodnog vremena za izdvojiti, silno ćete uživati u 18 vrhunskih rundi.

Linker
24. rujan 2024 15:57