UFC

(VIDEO) McGregor ponovno razvaljuje fokusere i prijeti: ‘Nekome ću razvaliti glavu ovim udarcima‘

Conor McGregor

 Instagram (conor Mcgregor)
Čini se kako je Irac sve bliže povratku nastupima nakon teške ozljede

Dva poraza u nizu te tri u posljednja četiri nastupa, McGregorova su bilanca. Najveća MMA zvijezda na svijetu ne uživa najbolje dane svoje karijere, a teški lom noge u sedmom mjesecu prošle godine, nešto je što mu definitivno nije trebalo.

Conor je nogu slomio u meču protiv Dustina Poiriera te je drugi putu u nizu prekidom izgubio od ''Diamonda''. Bilo je jasno kako ''Notoriousa'' čeka dug oporavak, a Conor je najavljivao kako će raditi jače nego ikad te ćemo svjedočiti povratku o kojem će se snimati dokumentarac.

Trenutno nije poznato koliko dugo ćemo čekati na povratak McGregora u UFC-ov kavez, ali čini se kako oporavak dobro teče. Nekoliko puta McGregor je dijelio videe sa svojih treninga, a sinoć je ponovno objavio isječak gdje udara fokusere. Teško je iznositi detaljnije zaključke na temelju videa koji traje nešto više od 30 sekundi, ali Conor odaje dojam dobre forme, a što je najbitnije, djeluje poprilično fokusirano i željno treniranja.

''Razvalit ću (nekome) glavu ovim udarcima. Pridodat ću svojoj listi glava.'', napisao je McGregor u opisu videa.

Čiju glavu Conor planira razvaliti, nameće se pitanje. Dugo je prozivao Charlesa Oliveiru, aktualnog prvaka lake kategorije. Brazilca prije svega čeka obračun protiv Justina Gaethjea, a pitanje je hoće li se Conor odmah po povratku boriti za pojas. Irac je uvjeren da hoće, a nedavno je prozivao i Kamarua Usmana, prvaka UFC-ove velter kategorije. Nije teško zaključiti kako Conor ne zaslužuje te mečeve gledano sa sportskog aspekta, ali biznis je oduvijek prioritet broj jedan kad je UFC u pitanju.

Linker
07. srpanj 2024 02:27