UFC

(VIDEO) Junior dos Santos prisjetio se borbe protiv Stipe Miočića: ‘Ovo je jedini rat koji želimo gledati na svijetu!‘

Stipe Miočić i Junior dos Santos

 CHRISTIAN PETERSEN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Christian Petersen/getty Images/profimedia
‘Cigano‘ je slavio sudačkom odlukom nakon punih 25 minuta

Ostalo je još samo tri tjedna do velikog povratka našeg Stipe Miočića. Najbolji teškaš u povijesti slobodne borbe pokušat će vratiti pojas kraljevske kategorije protiv najboljeg borca ikad, Jona Jonesa.

Miočiću će ovo biti 19. nastup pod okriljem UFC-a, a trenutno je na omjeru 14-4. U ovom tekstu osvrnut ćemo se na jedan od ta četiri poraza, a riječ je o prvo, meču protiv Juniora "Cigana" dos Santosa. Brazilski borac na svom je Instagram profilu objavio video kompilaciju najboljih trenutaka te borbe te napisao:

"#TBT Ovo je jedini tip rata koji želimo gledati na ovom svijetu", aludirajući na sukob Izraela i Palestine.

Podsjetimo, ta se borba održala u prosincu 2014. godine. Dos Santos i Miočić prevodili su UFC on Fox 13 priredbu, a taj se "event" održao u američkom gradu Phoenixu. Taj je meč dobio bonus za borbu večeri, a mnogi tvrde da je to jedna od najboljih teškaških bitaka u povijesti UFC-a. ‘Cigano‘ je slavio sudačkom odlukom nakon punih 25 minuta rata, što potvrđuje sve što je ova borba zavrijedila od bonusa.

Izjava dos Santosa također ima težinu, a ne možemo se više složiti. Nadajmo se da je ovakav tip rata jedini koji ćemo gledati na ovom svijetu, iako, kada pogledamo stanje današnjeg čovječanstva, teško nam je povjerovati u to..

Linker
03. srpanj 2024 21:01