UFC

(VIDEO) Jako tijesan meč na visokoj razini: Pogledajte snimku meča između Ivana Erslana i Iona Cutelabe

Ion Cutelaba (lijevo) i Ivan Erslan (desno)

 Screenshot (ufc Fight Pass)
Erslan je dao sve od sebe, ali nije bilo dovoljno za pobjedu

Nije bilo lako procijeniti tko će pobijediti u meču između Ivana Erslana i Iona Cutelabe. Iskustvo je bilo na strani Cutelabe, samopouzdanje i recentna forma na strani Erslana koji je u meč ušao nakon pobjede nokautom, dok je Cutelaba upisao poraz u posljednjem nastupu uoči meča s Erslanom.

Ono u čemu su mnogi bili složni jest trajanje borbe i način na koji će ona završiti. Mnogi su predviđali brzi finiš nokautom jer obojica su snažni udarači koji ne bježe od otvorenih razmjena. Iako otvorene razmjene nisu izostale, kao ni čisti i lijepo pogođeni udarci, Erslan i Cutelaba borili su se punih 15 minuta.

Meč je otišao sve do sudačke odluke, a podijeljenom sudačkom odlukom slavio je Cutelaba. Dva suca bodovala su meč rezultatom 29-28 u korist Moldavca, dok je jedan od trojice sudaca istim rezultatom bodovao meč, ali našeg Ivana Erslana vidio je kao boljeg.

Dojam je kako je Cutelaba bio nešto bolji tijekom prve runde, dok je Erslan čisto uzeo treću rundu. No, u globalu je to bio jako tijesan meč, a oba borca pružili su visokokvalitetne nastupe. Ukoliko ste iz nekog razloga propustili Erslanov debi u UFC-u, imamo dobru vijest.

Snimku možete pogledati već sada, a dostupna je putem gol.hr portala. Klikom na LINK možete direktno pristupiti snimci Erslanovog i Cutelabinog okršaja.

Linker
28. rujan 2024 22:51