UFC

(VIDEO) Holivudski superstar Walhberg: 'Najopasnija stvar koju sam učinio na filmu je borba protiv Cerronea!'

Cerrone i Walhberg
 Ilustracija
Možda Donaldu Cerroneu u posljednje vrijeme ne ide pretjerano dobro u Octagonu, no zato mu je glumačka karijera u velikom uzletu. Prije nekoliko dana (6. ožujka) je svjetlo javnosti i kritike ugledao njegov najnoviji akcijski film "Spenser Confidential".

Glavnu ulogu u ovom visokobudžetnom holivudskom uratku tumači poznati Mark Whalberg, a upravo je on i glavni "junak" našeg članka. Naime, Walhberg je u reklamnom videu za ovaj akcijski film izjavio "da je najopasnija stvar koju je do sada napravio snimajući neki film upravo borba protiv UFC borca 'Kauboj' Cerronea".

"Kauboj nikada nije bio u lažnoj borbi u svom životu. Rekao sam mu kako me udara nogom prilično jako. Nitko nije stradao, nitko ništa nije slomio", otkrio je Walhberg.

Reklamni video sadrži i kratku Cerroneovu rečenicu u njegovom stilu...

"Ne mogu vjerovati da su me platili za ovo!", izajvio je referirajući se na to da je dobio novac za mlaćenje holivudske mega zvijezde Marka Walhberga.

I zaista, ono što se može vidjeti u nekim kadrovima izgleda prilično stvarno. Jasno je da Cerrone nije štedio Walhberga pa i scene izgledaju realistično i kvalitetno.

Kako se UFC veteran snašao u glumačkom dijelu u kojem mu nisu potrebne njegove borilačke vještine, saznat ćemo kada film bude dostupan u Hrvatskoj. Za sada, na poznatom portalu "Rotten tomatoes", ima solidnih 63% odobravanja publike. Cerrone nije bio samo glumac, on je bio zadužen i za smišljanje scenarija za akcijske scene borbi u filmu.

"Kauboj" je najavio skorašnji povratak u Octagon. Podsjetimo kako je u zadnjem dvoboju, na UFC-u 247 u siječnju, poražen nokautom u prvoj rundi, već za 40 sekundi, od Conora McGregora. Uz ružan poraz zaradio je frakture nosa i orbitalne kosti. Trenutačno ima tri poraza zaredom, čime je poravnao najgori negativni niz u karijeri koja traje od 2006. godine.

Linker
06. srpanj 2024 00:52