UFC

(VIDEO) Henry Cejudo prekinuo O‘Malleyjev intervju i vikao: ‘Ja mislim da si ti jednostavno preloš‘

Henry Cejudo

 Screenshot (twitter, Ufc On Btsport)
Ni O‘Malley njemu nije ostao dužan, pitao ga koliko ima kilograma

Iako je još uvijek službeno u mirovini i nije se vratio aktivnoj borilačkoj karijeri, bivši prvak Henry Cejudo bio je i više nego zauzet tijekom cijelog UFC 276 eventa ali i tokom cijelog tjedna prije.

Jedan dobar primjer je intervju Seana O‘Malleyja u backstageu arene. Dok je odgovarao na pitanja u kameru, u sve to se uključio i sam Cejudo. Naime, Sean je davao intervju za BT Sport, a Cejudo se ubacio i rekao mu da je loš.

‘‘Uputi me, što si rekao zlato? Ja sam spreman, kad god budeš spreman saviti koljeno, u koje god vrijeme. Ti si loš, ali dobro, hajde, nastavi s intervjuom‘‘, vikao je Cejudo iza kamere.

O‘Malley mu je odgovorio: ‘‘koliko imaš kilograma? Ovaj tip je cringe. Nitko ovog tipa ne shvaća ozbiljno. Vidi da, on se smije, nitko ga ne shvaća ozbiljno. Uopće nije relevantan i toliko se trudi da dobije neke preglede i izgradi neko ime, ali nikog nije briga. Što on radi? Upada najpopularnijem tipu u diviziji u intervju.‘‘

Cejudo je najavio povratak borbama i krajem travnja je ponovno ušao u USADA-in protokol testiranja. Ukoliko sve bude u redu, Cejuda se u kavezu može očekivati u desetom mjesecu nakon obaveznog perioda testiranja od šest mjeseci.

Video Cejudovog upada pogledajte ispod:

Linker
07. srpanj 2024 17:38