UFC

(VIDEO) ‘Gotovo identična replika tatinog stila, zapanjujuće!‘: Pogledajte sparing Alexa Pereire i njegovog sina

Alex Pereira i njegov sin

 Instagram (alex Pereira)
Alex Pereira objavio je kraću snimku sparinga s jednim od svojih sinova

Alex Pereira borac je čiji sparinzi nerijetko završavaju objavljeni na društvenim mrežama. Gotovo uvijek sam ‘‘Poatan‘‘ objavljuje snimke i prezentira publici kako izgledaju njegovi treninzi i sparinzi s drugim profesionalnim borcima.

Uvijek je zanimljivo gledati takvog borca na djelu, jer radi se o trenutno ponajboljem borcu na svijetu, neovisno o težinskim kategorija. Alex Pereira UFC-ovu titulu prvaka osvajao je u dvije različite težinske kategorije (srednja i poluteška), a trenutno drži pojas u spomenutoj poluteškoj kategoriji.

Nije tajna da je Alex Pereira velik zaljubljenik u ovaj sport. Nakon jako uspješne kickboksačke karijere, Pereira se otisnuo u MMA. Redovitost njegovih nastupa i odvažnost da prihvati bilo koji meč, dokaz su njegovog uživanja u samim nastupima.

Svoju ljubav ka sportu uspješno prenosi i na svoje sinove, Lohana Vidala Silvu i Alessandra Vidala Silvu. Radi se o dvojici dječaka o kojima Pereira skrbi nakon rastave braka s bivšom ženom.

Alessandro i Lohan ljubitelji su borilačkih sportova, kao i njihov otac. Tako nerijetko možemo viđati Pereirine objave na društvenim mrežama kojima pokazuje njih dvojicu kako treniraju i bruse svoje vještine.

Alex je sinoć objavio kraću snimku sparinga s jednim od svojih sinova, točnije, s Lohanom. Radi se o lakšem kickboksačkom sparingu, ali njegov sin pokazao je kako vrlo dobro barata udaračkim tehnikama.

‘‘Gotovo identična replika tatinog stila. Kretnje, način na koji drži ruke, ‘calf kick‘. Zapanjujuće.‘‘, jedan je od komentara oduševljenog ‘‘Poatanovog‘‘ pratitelja.

image

Komentar na Pereirinoj objavi

Instagram (alex Pereira)

Neki idu još dalje i tvrde kako će Alexova djeca također postati svjetskim prvacima jednog dana, ali još je prerano za takve prognoze.

Najbitnije u cijeloj priči svakako je primjer koji Pereira ostavlja svojoj djeci. Uzoran, vrhunski sportaš uz kojeg se ne vežu skandali, radne navike i ljubav ka sportu prenosi na svoju djecu. Hoće li Alessandro i Lohan osvajati svjetske titule? Zapravo nije ni bitno.

Linker
24. lipanj 2024 15:55