UFC

(VIDEO) Gaethje se obratio direktno Chandleru: ‘Bit će zabavno opaliti te u facu‘

Justin Gaethje
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Tvrdi bivši privremeni prvak da se dugo nije borio protiv nekoga tko mu se apsolutno ne sviđa

Nakon nekoliko mjeseci konstantnog prepucavanja, UFC borba Michaela Chandlera i Justina Gaethjea je napokon dogovorena. Trebala bi se održati u studenom na UFC 268 priredbi, po svemu sudeći u New Yorku. Intrigantna je to borba dvojice boraca koji se vide na UFC tronu te koji će tražiti priliku po drugi put spomenuti tron napasti.

Otkako je dogovoren njihov okršaj, jedan se drugom nisu obratili, no sad je tako nešto isprovocirao sam UFC. Tijekom njihove emisije koja se prikazivala uz vaganje UFC 265 priredbe, video pozivom u studio se javio Gaethje. I to možda ne bi bilo toliko zanimljivo da jedan od gostiju tamo nije bio Chandler.

Gaethje očito s time nije bio unaprijed upoznat te je na prvu ostao zatečen kad je upitan želi li Chandleru što poručiti. Onda je ipak odabrao riječi i krenuo.

"Nemam puno toga za reći. Jednom godišnje radimo ružne stvari jedni drugima. Prošlo je dugo vremena otkako sam se borio protiv nekoga tko mi se ne sviđa. Iz nekog razloga, ti si malo drugačiji. Mislim da je James Vick posljednji protivnik koji mi nije bio drag. Bit će zabavno udarati te u glavu", rekao je Gaethje, koji je spomenutog Vicka tim putem brutalno nokautirao.

Chandler ga je poslušao i onda mu samo kratko odgovorio.

"Ja također mislim da će biti vrlo zabavno", odgovor je borca koji je u svibnju izgubio borbu za titulu.

Pretpostavlja se kako bi Gaethjeu pobjeda u ovoj borbi trebala biti dovoljna za novi napad na titulu. Kod Chandlera je situacija malo drugačija, budući da fanovi nisu blagonaklono gledali niti na njegov prvi napad na titulu. No, ako iznenaditi i dođe do uvjerljive pobjede, mogao bi se ponovno upaliti na prvu podosta isforsirani "Chandler hype". Naravno, puno toga će ovisiti i o tome kod koga će u tom trenutku biti UFC titula.

Linker
09. srpanj 2024 00:10