UFC

(VIDEO) ‘Dvije epske borbe‘: Pogledajte UFC-ov službeni trailer za UFC 282 event

Magomed Ankalaev i Jan Blachowicz

 Screenshot (youtube, Ufc)
Sve smo bliže posljednjem ovogodišnjem UFC-ovom PPV eventu

Magomed Ankalaev protiv Jana Blachowicza - to je posljednji UFC-ov meč za titulu u ovoj kalendarskoj godini. Jiri Prochazka i Glover Teixeira trebali su se prvotno boriti za titulu, a trebali su i predvoditi UFC 282 event.

Nažalost, Prochazka je nastup morao otkazati zbog teške ozljede ramena koja bi ga mogla udaljiti iz kaveza na oko godinu dana, a s obzirom da je već prošlo gotovo šest mjeseci od Prochazkinog osvajanja titule, pauza bi bila preduga i Čeh se odrekao titule.

Glover Teixeira imao je priliku boriti se protiv Ankalaeva 10. prosinca (12. mjeseca) u sklopu UFC 282 eventa, ali Brazilac je odbio meč na takav ‘‘short notice‘‘, jer Ankalaev je ljevak koji se bori iz kontragarda i Gloveru treba više vremena za pripremu.

Nema smisla Gloveru zamjerati, jer Brazilac je prije mjesec dana napunio 43 godine starosti i nema prostora niti vremena riskirati i olako shvatiti napad na titulu koji će mu vjerojatno biti i posljednji.

UFC je brzo reagirao nakon Gloverove odbijenice i meč Magomeda Ankalaeva i Jana Blachowicza promoviran je u glavnu borbu večeri na UFC 282 eventu, a Paddy Pimblett i Jared Gordon dobili su poziciju u sunaslovnoj borbi večeri.

UFC mora napraviti određene preinake u promoviranju samog eventa s obzirom na promjene u programu, a od sinoć je dostupan i službeni trailer ovog eventa.

Radi se o uratku koji traje točno trideset sekundi. Deset dana je do eventa, a iako se ne radi o naročito dugom i bogatom traileru, poslužit će kao blaže zagrijavanje za posljednji ovogodišnji UFC-ov PPV event. Video je ispod ovog teksta.

Linker
04. srpanj 2024 07:06