UFC

(VIDEO) Costa i Adesanya se susreli u Abu Dhabiju, dogodilo se neočekivano

Israel Adesanya i Paulo Costa
 screenshot/Instagram
Israel Adesanya i Paulo Costa već se nalaze na Fight Islandu, a dogodio se i njihov bliski susret

Puno toga su Israel Adesanya i Paulo Costa poručili jedan drugom tijekom proteklih tjedana pa čak i mjeseci te se između njih dvojice stvorio popriličan animozitet. To je jako dobro poslužilo promociji borbe do koje je ostalo tek šest dana, budući da upravo njihov okršaj predvodi UFC 253 priredbu, 26. rujna na Fight Islandu.

Sudionici te priredbe već se nalaze u Abu Dhabiju, odnosno na Yas otoku, gdje su izolirani od ostatka svijeta i gdje se mogu mirno pripremiti za ono što im slijedi. Tako ne treba čudi ako se tamo i susretnu, a upravo to se dogodilo dvojcu koji će veliku priredbu predvoditi.

No, umjesto da ih je potrebno razdvajati, što bi mnogi očekivali gledajući na izjave poput "Nokautirat ću ga i neću mu pružiti ruku", "Uhvatit ću ga prije nego ga uhvati USADA" ili "On je napucani majmum", njih dvojica su se srdačno pozdravili poput dugogodišnjih prijatelja. I to bi vjerojatno ostalo samo među njima da netko od prisutnih nije izvadio kameru na svom telefonu, a onda susret i objavio. To je bio libanonski menadžer Walid Ismail, koji surađuje i s velikim brojem UFC boraca te se brine za njihove poslove na azijskom tržištu.

Kakav je njihov odnos, to je zapravo manje bitno. Pravim fanovima ništa ne predstavlja činjenica mrze li se borci ili ne, to je zapravo ono čime se pokušava borbu prodati "casual" fanovima. Najvažnije je da njih dvojica daju sve od sebe u kavezu te da pruže borbu u kojoj ćemo uživati. Osim toga apsolutno ništa nije bitno. Zapravo, pravim sportskim fanovima je vjerojatno i draže vidjeti ovako nešto. Pogledajte kako je susret izgledao.

Linker
08. srpanj 2024 22:07