UFC

(VIDEO) Aljamain Sterling silno je željan sučeljavanja s Yanom: Osiguranje ga je moralo smiriti

Aljamain Sterling

 Louis Grasse/Shutterstock Editorial/Profimedia
Prvak UFC-ove bantam kategorije djeluje motiviranije nego ikad

Još samo vaganje dijeli Aljamaina Sterlinga i Petra Yana od revanša koji obojica čekaju više od godinu dana. Ukoliko borci danas odrade svoju posljednju dužnost bez problema, meč postaje služben i sve je spremno za borbu kojom ćemo saznati tko je najbolji UFC-ov borac bantam kategorije.

''Napokon dobivam priliku ušutkati ovog tipa. Bit će tako slatko. Svima ovdje garantiram da će se odjednom vratiti na moj 'bandwagon'. Tako fanovi funkcioniraju. Sretan sam jedino jer sa zanimanjem prate ovaj meč.'', rekao je Sterling na sinoćnjoj konferenciji za medije, a Yan je ponovio poruku koju ponavlja već neko vrijeme.

''Ubit ću ga u subotu.''

Ruski borac najavljivao je kako bi se rado obračunao sa Sterlingom i njegovim timom već u hotelu. Prijetio je Yan svom protivniku koji je odgovorio kako je otvoren i za takav obračun. Međutim, takve Yanove prijetnje nisu naišle na odobravanje od strane navijača koji smatraju da nema potrebe za takvim sukobima. Yan je sinoć pojasnio o čemu se točno radilo.

''To je bila šala. Neću ugroziti borbu na taj način.''

Iz nekog razloga, UFC-ovi čelnici odlučili su kako sučeljavanja neće biti nakon konferencije za medije. Petr Yan i Sterling svejedno su pokazali interes da to odrade, a od svih boraca prisutnih u sali, to je dvojac koji bi najviše problema mogao napraviti prilikom sučeljavanja, zbog svog animoziteta koji postoji između njih.

UFC-ovo osoblje reagiralo je na vrijeme te su uspjeli držati borce na sigurnoj distanci i nisu im dopustili sučeljavanje. Alexander Volkanovski s osmijehom na licu iz pozadine je pratio cjelokupnu situaciju, a sve je na kraju prošlo bez većih problema. Sterling djeluje izuzetno motivirano i nabrijano, ali kako borci često znaju reći jedni drugima: ''Nadamo se da će pokazati istu energiju i onda kad se nađe u kavezu s Yanom''. U tom slučaju čeka nas odličan meč.

Linker
09. srpanj 2024 00:12