UFC

Velike riječi UFC-ove legende: ‘Stipe Miočić je jedini borac koji trenutno može pobijediti Jona Jonesa‘

Stipe Miočić

 Jason Silva/Zuma Press/Profimedia
Šanse da Jones prihvati meč protiv Aspinalla su ionako vrlo male, te ukoliko ga ikada više budemo gledali u kavezu, vrlo je izgledno da je jedini čovjek protiv kojega bi se borio, upravo Miočić

Nedavno je Jon Jones objavio kako će se sa Stipom Miočićem boriti u jedanaestom mjesecu u Madison Square Gardenu. UFC vijest još uvijek nije službeno potvrdio, a Jones je neki dan na Twitteru također bacio dodatnu sumnju na cijelu tu priču. Kako god, nadamo se da je meč ipak u pripremi.

Bio bi to uisitnu velik meč za ostavštinu obojice boraca, a lijepe riječi primio je Miočić od strane bivšeg UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji, Randyja Couturea. Couture smatra da je Stipe trenutno jedini borac koji može pobijediti Jonesa:

‘‘Mislim da je u ovom trenutku Stipe jedini borac koji može pobijediti Jona Jonesa. Aspinall ima tu sirovu fizičku snagu, ali još je zelen i mlad. Kako bude vrijeme prolazilo, on će također postajati sve teži zalogaj za Jonesa jer postaje sve jači i jači. Pereira također ima još puno toga za dokazati, a prelazak u tešku kategoriju nije lagan zadatak‘‘, rekao je Couture za InsideFighting, pa nastavio:

‘‘Jedna stvar je skidati kilograme i boriti se protiv manjih tipova, iako i tu ima nekoliko pitanja, a druga stvar je doći gore i boriti se s većima od sebe. Jon je na to pitanje već odgovorio jer se u prošlosti borio s većim tipovima od sebe‘‘, zaključio je.

Kako bilo, lijepe su ovo riječi koje je Couture uputio Miočiću. Šanse da Jones prihvati meč protiv Aspinalla su ionako vrlo male, te ukoliko ga ikada više budemo gledali u kavezu, vrlo je izgledno da je jedini čovjek protiv kojega bi se borio, upravo Miočić.

Linker
31. srpanj 2024 17:44