UFC

Već ionako skromna ovotjedna UFC priredba ostala bez sunaslovne borbe

Aspen Ladd
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
UFC je obavijestio kako se borba Aspen Ladd i Macy Chiasson neće održati ovog vikenda

Trebao je to biti veliki povratak u Octagon za djevojku kojoj su mnogi predvidjeli uspon na UFC tron, ujedno prva borba nakon jeseni 2019. godine i pobjede nad Yanom Kunitskayom. Ipak, Aspen Ladd na novi će nastup ipak morati još malo pričekati. Njena sunaslovna borba UFC on ESPN 27 priredbe protiv Macy Chiasson je otkazana.

UFC-ovi službenici objavili su kako je riječ o ozljedi, no nisu ništa više od toga specificirali, kao niti to koja je djevojka ozljedu doživjela. Ipak, mediji su došli do neslužbenih informacija kako je riječ o Chiasson. Ona je u ovoj dvoboj trebala ući s pet pobjeda u dosadašnjih šest UFC borbi.

Trenutno nije poznato što će se dogoditi s Ladd, tj. je li priroda ozljede njene protivnice takva da će se borba ponovno ugovoriti za neku od narednih priredbi ili će se morati u cijeli novi proces organizacije borbe te automatski time i priprema. Vjerovala se kako ona ovom borbom ima priliku osigurati poziciju iduće izazivačice bantam kategorije. Amanda Nunes u obranu te titule ulazi za dva tjedna, što bi značilo kako bi već krajem ove ili početkom iduće godine mogla biti spremna za novi meč. Ukoliko Ladd ugovori novu protivnicu, vjerojatno će joj uslijediti otprilike nova dva mjeseca pripremnog kampa prije nego napokon uđe u Octagon.

Vrlo skroman program tako je ostao bez jedne uzbudljive borbe, no srećom "main event" je i dalje tu. Radi se o borbi za prvog izazivača bantam kategorije između TJ-a Dillashawa i Coryja Sandhagena.

Linker
01. srpanj 2024 17:57