UFC

UFC podijelio četiri bonusa za najbolju izvedbu: Pavlovich očekivano nagrađen

Sergei Pavlovich

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Osim Sergeija Pavlovicha, dodatnih 50 tisuća dolara osvojili su borci koji su upisali nokaute u prvoj rundi

UFC Fight Night 222 event nije bio prepun nekih velikih imena, ali u globalu smo gledali jedan solidan event s nekoliko vrlo zanimljivih mečeva i finiša. Priredbu je predvodio teškaški obračun između Curtisa Blaydesa i Sergeija Pavlovicha, a ruski borac slavio je nokautom u prvoj rundi.

Pavlovichu je to šesta uzastopna pobjeda nokautom u prvoj rundi, a UFC ga je nagradio bonusom u iznosu od 50 tisuća američkih dolara. Sergei je dobio bonus za najbolju izvedbu večeri, a to mu je četvrti takav bonus u sedmom UFC nastupu. Osim njega, još tri borca nagrađena su istim bonusom.

Naime, bonus za najbolju borbu večeri ovaj put nije dodijeljen, a organizacija je stoga odlučila podijeliti četiri bonusa za najbolje izvedbe. Osim Pavlovicha, kući bogatiji za 50 tisuća dolara odlaze Christos Giagos, Montel Jackson i Bruno Silva.

Radi se o očekivanom izboru od strane UFC-a. Sva trojica navedenih boraca upisali su pobjede vrlo lijepim nokautima i zasluženi su osvajači bonusa. Bruno Silva nokautirao je Brada Tavaresa u prvoj rundi borbe, Montel Jackson isto je napravio protiv Ranija Yahye, a Giagos je u prvoj rundi nokautirao Rickyja Glenna.

Bruno Silva treći put u karijeri osvojio je bonus za najbolju izvedbu, a Giagosu je ovo drugi UFC bonus u karijeri. Montel Jackson do sada nije bio tako uspješan u osvajanju bonusa i sinoć je osvojio svoj prvi bonus u karijeri. Njegov protivnik Rani Yahya samo je triput gubio nokautom, a iza sebe ima 41 nastup. Sve do sinoć, Yahya nije bio nokautiran od 2009. godine i meča protiv Josepha Benavideza. To vam dovoljno govori kakav je poduhvat ostvario Montel Jackson.

Linker
03. srpanj 2024 19:07