UFC

UFC 280 postaje sve veći! Mateusz Gamrot borit će se protiv jednog od najboljih parteraša u kategoriji

Gamrot i Dariush

 Screenshot (youtube, Ufc)
Još ni pola priredbe nije popunjeno, a već je odlična

Izgleda da je UFC ozbiljan u pokušaju da UFC 280 napravi najboljom PPV priredbom godine. Prije par sati je došla vijest da je zakazana odlična borba u lakoj kategoriji, između Mateusza Gamrota i Beneila Dariusha.

Bit će ovo jedna od ključnih borbi u lakoj kategoriji, a pobjednik bi prema riječima Dane Whitea trebao biti sljedeći na redu za titulu. Situacija je još zanimljivija jer ćemo na istoj priredbi dobiti i prvaka u istoj kategoriji, a to će biti pobjednik meča Oliveire i Makhacheva.

Dariush (21-4 MMA, 15-4-1 UFC) je trenutno u odličnom nizu od sedam pobjeda. Posljednji put se borio na UFC 262 priredbi kada je izdominirao Tonyja Fergusona i pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom. Originalno se trebao boriti protiv Makhacheva, no bio je primoran otkazati meč zbog ozljede leđa.

Gamrot (21-1 MMA, 4-1 UFC) bivši je dvostruki KSW prvak. U svojoj posljednjoj borbi predvodio je UFC priredbu po prvi puta, a pobijedio je talentiranog Armana Tsarukyana. Tako je potvrdio niz od četiri pobjede u Octagonu, a u 2021. godini je slavio tri puta od čega je jednom protiv Jeremyja Stephensa.

UFC 280 će vrlo vjerojatno biti najbolja priredba ove godine. Osim Oliveire i Makhacheva, gledat ćemo i još (za sad) jednu borbu za titulu u bantam kategoriji. S obzirom da još ni pola ‘carda‘ nije popunjeno, s nestrpljenjem očekujemo vijesti za taj spektakularan event.

Linker
02. srpanj 2024 07:22