UFC

UFC '246' prebacio za veljaču, ali za sada nema McGregora na popisu borbi

 Screenshot (YouTube)
UFC će svoj prvi PPV event u 2020. godini održati tek u veljači, što znači da će siječanj ostati bez "mega priredbe" u produkciji elitne svjetske MMA promocije. Konačni izbor čelnika UFC-a je američki Houston i Toyota Centar, a datum je 10. veljače.

No, američki mediji uz konačnu potvrdu mjesta i datuma održavanja prvog velikog UFC-ovog eventa u idućoj godini, naglašavaju kako za sada nema potvrde povratka i dalje najveće UFC-ove zvijezde i bivšeg dvostrukog prvaka Conora McGregora.

Na stranici Wikipedije "UFC-a 246" je već navedeno pet mečeva, uključujući i nastupe Andrea Filija, Maycee Barber i Alekseija Oleinika. McGregora naravno nema među mečevima u Toyota Centru. Barem za sada.

Doduše, McGregorov menadžer Audie Attar je prije nekoliko dana potvrdio da su pregovori oko povratka bivšeg prvaka u punom jeku, ali i da je glavni kandidat za mjesto njegovog protivnika Donald Cerrone. No, za sada ništa nije potvrđeno, niti potpisano. Poznato je od ranije da je Irac u punom treningu i da je spreman za Octagon. Nadamo se samo da će se uspjeti dogovoriti oko svih detalja i da ćemo ga napokon vidjeti u kavezu; prvi put nakon poraza od Khabiba Nurmagomedova.

Podsjetimo kako je UFC 246 prvotno zakazan za Las Vegas i 18. siječanj. No, naknadno je sve prebačeno za veljaču!

Linker
04. srpanj 2024 07:58