UFC

‘Ti si moja prijateljica. Kao prijateljicu, rado ću te poslati u mirovinu kako bih ti pomogla shvatiti neke stvari‘

Holly Holm

 PAUL CROCK/AFP/PROFIMEDIA
Perez je svoju šansu odlučila potražiti preko Instagram objave

Ailin Perez ima na umu bivšu prvakinju. Nakon tri uzastopne pobjede, posljednja je bila jednoglasna odluka protiv Joselyne Edwards na UFC-u 302 u lipnju,Perez (10-2) je izrazila interes za borbu protiv Kayle Harrison. No, sada je svoju pozornost usmjerila na Harrisoninu posljednju protivnicu, Holly Holm (15-7), koja je u travnju na UFC-u 300 doživjela poraz predajom od dvostruke PFL-ove prvakinje.

"Holly Holm, ti si moja prijateljica. Kao prijateljica, rado ću te poslati u mirovinu kako bih ti pomogla shvatiti da se možeš ozlijediti ako nastaviš boriti se u UFC-u. Mick Maynard (op.a. matchmaker UFC-a), dopusti mi da pomognem svojoj prijateljici otići u mirovinu" Holm, koja ima 42 godine, izgubila je tri od posljednje četiri borbe. Nakon njezina poraza od Harrison, čelni čovjek najbolje svjetske MMA organizacije Dana White izjavio je da bi volio vidjeti Holm kako odlazi u mirovinu. Međutim, u nedavnom intervjuu za MMA Junkie, Holm je odbacila Whiteov prijedlog o mirovini.

"Spremna sam boriti se bilo kada" rekla je Holm. "Definitivno nisam spremna prestati se boriti. Znam da sam još uvijek zdrava i sposobna. Samo sam ljuta što nisam dobro nastupala."

Linker
04. srpanj 2024 18:09