UFC

Tai Tuivasa se vraća u oktogon na UFC-u 305! Čeka ga jako neugodan protivnik u borbi s velikim ulogom

Tai Tuivasa

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Ova borba obećava nokaut koji će završiti na naslovnicama svih svjetskih borilačkih medija

Kada bi Tai Tuivasa bio borbeni brod u nekoj od jačih svjetskih mornarica, on bi zasigurno bio u klasi "razarača". Naime, danas je objavljeno da se razarač vraća u akciju na UFC-u 305 koji će se ovog ljeta, točnije 18. kolovoza održati u australskom Perthu

Nakon četiri uzastopna poraza prekidom, 31-godišnji Tuivasa nada se povratku s nokautom. S UFC-om koji se vraća u njegovu domovinu, Tai Tuivasa jedva čeka prirediti spektakularan nastup za domaće navijače. Međutim, osiguranje pobjede neće biti lako, jer ga čeka težak test u obliku Jairzinha Rozenstruika.

Vijest je otkrivena tijekom zanimljivog vloga koji je Alex Pereira objavio na svom YouTube kanalu. Dajući navijačima, kao i okupljenoj publici, ono što su željeli, par nokaut umjetnika razmijenio je udarce u ležernom, ali fascinantnom sparingu.

“Kolovoz, Perth UFC 305... Kako se zove? Rozenstruik. Dobra borba, nema hrvanja. Dosta mi je svih je**nih hrvača.”

S obzirom na to da je australski borac trenutno 10. u poretku, a surinamski udarač dva mjesta ispod na 12. poziciji, pobjeda u Perthu bila bi dovoljna da se vrate u razgovore o naslovu, dok bi poraženi mogao završiti izvan top 15. Nakon tri uzastopna poraza na početku UFC karijere, Tuivasa, poznat po svojoj "Shoey" proslavi, vratio se velikim putem, nanizavši pet pobjeda nad borcima kao što su Derrick Lewis i Greg Hardy.

Dakle, iako je teškaš imao teških trenutaka, već je dokazao da se može oporaviti od nedaća. Isto se može reći i za Rozenstruika.

Kada je bivši svjetski prvak u kickboxingu izgubio svijest posredstvom udarca od strane Francisa Ngannoua, umjesto da ga poraz obeshrabri, vratio se i pobijedio Juniora Dos Santosa. Stoga, iako je imao prepreka na putu, očito mu ne nedostaje mentalna snaga.

Linker
26. lipanj 2024 07:27